4/24/2020


Wild Parsley Pesto Pasta (돌미나리 페스토 파스타)
(돌미나리, Wild Parsley, = Stone buttercup)
Italian Cuisine (이태리 요리)
 
 
 
Wild Parsley Pesto Pasta (돌미나리 페스토 파스타)
(돌미나리, Wild Parsley, = Stone buttercup)
Italian Cuisine (이태리 요리)
 
 
(A) 1 C   basic basil pesto
    2 C    wild parsley
    ¼ C    extra virgin olive oil
    optional: 1 green pepper (If you like a spicy taste)

 
(B) ½ T.S.   oil
   T.S.   minced garlic
   ¼ C    heavy cream or Half and Half
   salt   dash
   crushed black pepper   dash
 
   optional: bacon – Cut into small pieces and fry it;
           then drain the fat.

 
(C) Pasta (spaghetti, bucatini pasta or penne pasta)
   ½ t.s.   salt

(D) parmesan cheese



 
 
1.Wash the wild parsley.

                                    
2.**Make basil pesto first.
   Add ingredients (A) in a blender and grind them finely.
   This is the wild parsley pesto.

 
3. Cut pasta in half and boil in salt water for 8-10 minutes.
   (12 minutes for penne pasta)   Rinse in cold water.

 
4. Add oil and minced garlic in a frying pan and stir at
   medium heat for 1 minute.
   Add wild parsley pesto and stir for 1 minute.
   Add Half and Half and stir for 1 minute.
   Add salt and crushed black pepper.

 
5. Add cooked pasta and mix well.
   Sprinkle parmesan cheese on top.
 
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(A).1 C    fresh basil leaves
   3    cloves garlic
   3 T.S.    pine nuts
   ¼ C     parmesan cheese 
(B) ½ C    extra virgin olive oil 
(C) salt - dash
   pepper - dash
 
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 돌미나리 페스토 파스타 (Wild Parsley Pesto Pasta)

(돌미나리, Wild Parsley, = Stone buttercup)

Italian Cuisine (이태리 요리)
 
 


(A) 기본 바질 페스토 소스    1 C

   돌미나리   2 C

   올리브유    ¼ C 

   optional: 청양고추 1 (매운 것을 할때)
 
(B) 식용유    ½ T.S.
   마늘    T.S.
   생크림 또는 Half and Half  ¼ C
   소금   약간
    통후추    약간
   optional: 베이컨 작게 썰어, 볶은 기름기 뺀것
 
(C) 파스타 (스파게티, 부카티니 파스타 또는 펜네
   소금    ½ t.s.
 
 (D) 파마산 치즈
 
 
 
1.돌미나리는 깨끗이 씻어 놓는다.
 
 
2. **바질 페스토를 먼저 만든다.
   재료 (A) 블랜더에 넣고 곱게 갈아 준다.
   이것이 돌미나리 페스토 이다.
 
3. 파스타는 반으로 잘라, 소금물에 8-10분간 삶아 내어,
   냉수에 헹구어 건져 낸다. (펜네는 12)
 
4. 후라이 펜에 기름을 두루고 마늘을 넣고 중불에서
   1분간 볶는다.
   돌미나리 페스토를 넣고 1 분간 볶아 준다.
   생크림을 넣고 1 분간 저어 준다.
   소금, 후추를 넣어 간을 한다.
 
5. 삶은 파스타를 넣고, 같이 섞어 비벼 준다.
   파마산 치즈를 위에 뿌려 준다.
 
 
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Spaghetti (스파게티)
 
 
Bucatini Pasta (부카티니 파스타)
 
 
 
Penne (펜네)

 
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돌미나리의 효능 (Benefits of Wild Parsley)
(=Wild parsley, Stone Buttercup)

 

1.비타민 A, B, C, 미네랄, 칼륨등이 포함 되어 있다.

2.퀘르세틴 이라는 뛰어난 항산화 성분이 풍부하게 들어 있다.

3. 혈관 건강 보호,
   지혈하는 효과가 높다.
   혈액을 정화해주고 혈액순환에 도움을 준다
   뛰어난 해독 작용으로 혈관 내 노폐물과 찌꺼기를 배출
   시킨다.

4. 간 기능 개선
   간에 쌓여 있는 독소를 배출 시킨다.
   알코올 분해를 도와 준다.

5. 유해 독소와 배출물을 제거 해 준다.

6. 면역력 강화 시킨다.

7. 피부 미용에 좋다.
   노화를 방지해 주는 호르몬인 콜라겐 성분의 생성을
   강화 해 준다.   피부의 주름과 잡티를 제거 해 준다.

8. 이뇨 작용

9. 고혈압 개선에 도움을 준다 

 
돌미나리는 차가운 성질의 식품이므로 몸이 차가운 사람이나,
소화기가 약한 사람, 위가 약한 사람에겐 적합 하지 않다.


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Benefits of Wild Parsley (돌미나리의 효능)
(=Wild parsley, Stone Buttercup)
 

1.Contains Vitamin A, B, C, potassium and other minerals.

2.Quercetin is a great source of antioxidants.

3. Provides blood vessel health protection.
   Hemostatic effect is high.
   Purifies blood and helps blood circulation.
   It  has excellent detoxification, discharges waste and
   debris from blood vessels.

4. Improve liver function.
   It releases toxins accumulated in the liver.
   It helps break down alcohol.

5. It removes harmful toxins and emissions.

6. It strengthens immunity.

7. It is good for skin beauty.

8.It has diuretic action.

9. It helps improve hypertension.
 
Wild parsley is a cold food; so this is not suitable for people
    with a cold body, nor those with weak digestive tracts and
   weak stomachs.
 


                                                         

 
돌미나리 (=Wild parsley, Stone Buttercup)




 

 



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