Basil Pesto (바질 페스토)
1.Put ingredients (A) in a blender and grind it.
2. Add olive oil slowly, grind until smooth.
3. Add salt and pepper
Set aside.
*Store in a jar in the refrigerator for up to 1 week.
2. 올리브유는 조금씩 넣어 가며 계속 간다.
3. 소금과 후추를 넣는다
Italian Cuisine (이태리 요리)
Basil Pesto (바질 페스토)
(A).1 C
fresh basil leaves
Italian Cuisine (이태리 요리)
3 cloves garlic
3
T.S. roasted pine nuts
¼
C parmesan cheese (=Parmigiano-Reggiano)
or Pecorino Sardo, Pecorino-Romano cheese
(B) ½
C extra virgin olive oil
(C) salt - dash
pepper
- dash
1.Put ingredients (A) in a blender and grind it.
2. Add olive oil slowly, grind until smooth.
3. Add salt and pepper
Set aside.
*Store in a jar in the refrigerator for up to 1 week.
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바질 페스토 (Basil
Pesto)
이태리 요리 (Italian Cuisine)
(A).바질 잎 1 C
1.블랜더에 (A)
재료를 넣고 간다.
마늘 3쪽
잣 ½ C - 후라이팬에 한번 볶아 낸 것
파마산 치즈 ¼ C
(B)
올리브유 ½ C
(C)
소금
통후추 간것 약간
3. 소금과 후추를 넣는다
옆에다 따로 놓아 둔다.
*병에 넣어 두고 냉장고에
넣어 1주일은 보관 할 수 있다.
보관 할때는 올리브유를 위에 뿌려 보관 한다.
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