American
Cuisine (양식)
Rotini Pasta and Broccoli (로티니 파스타와 브로콜리)
American Cuisine (양식)
(A).3
C broccoli
¼ t.s. salt
(B) 3 C rotini pasta (or spaghetti, tricolor rotini pasta,)
¼ t.s. salt
(C) 2 T.S. oil
1 T.S. minced garlic
½ T.S. butter
(D) salt dash
pepper dash
2 T.S. chopped green onion
(E)
salt - dash
(parmesan cheese is salty enough, therefore
you may
not need to add salt.)
pepper dash
1 T.S. extra virgin olive oil
(optional:
truffle extra virgin olive oil)
2 T.S.
parmesan cheese
1.
Cut broccoli into small pieces and wash it clean.
Put
water and salt in a medium pot and boil it.
Add broccoli and blanch for 2 minutes.
Rinse it in cold water and drain it.
2. Put water and salt in a medium pot and boil it.
Add pasta and cook for 8-10 minutes and rinse
it in cold
water and drain it.
3.
Put oil, butter, minced garlic in a large pot and stir fry at
low heat for 1 minute.
4.
Add the broccoli and stir fry for 2 minutes at medium heat.
Add salt and pepper.
5. Add chopped green onion and stir fry it.
Add cooked pasta and stir fry it.
6. Add very little salt, (or do not add salt because parmesan
cheese in very salty enough.) and pepper.
Add olive oil and stir fry for 1 minute.
7. Add parmesan cheese and stir fry for 1 minute.
Serve on a dish and sprinkle parmesan cheese
on top.
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로티니 파스타와 브로콜리 (Rotini Pasta and Broccoli)
양식 (American Cuisine)
양식 (American Cuisine)
(A).브로콜리 3 C
소금 ¼ t.s.
(or spaghetti, Tricolor rotini pasta를 사용 해도 된다)
소금 ¼ t.s.
다진 마늘 1 T.S.
버터 ½ T.S.
후추 약간
다진 파 2 T.S.
(파마산 치즈가 짜기 때문에 안 넣어도 된다)
후추 약간
올리브유 1 T.S.
파마산 치즈 2 T.S.
1.브로콜리는 작게 잘라 내어 물에 씻는다.
물에 소금을 넣고 팔팔 끓으면 브로콜리를 넣어 2 분간
데쳐 내어, 찬물에 헹구어 체에 건져 낸다.
2.
중간 크기의 냄비에 물과
소금을 넣고
팔팔 끓으면
파스타를 넣고,
중불에서 8-10분간 삶아 낸후, 찬물에
헹구어 건져 낸다.
3.
큰 냄비에 식용유, 다진 마늘, 버터를 넣고 약불에서
1 분간
볶아 준다.
4.
데쳐낸 브로콜리를
넣고 중불에서 같이 볶아 주면서,
소금, 후추를 아주 조금만 넣고
2분간 볶아 준다.
5.
다진 파를 넣고 볶아 주면서 삶아낸
파스타를 넣고
같이
볶는다.
6.
소금은 아주
조금, 후추를 넣은 후, 올리브유를 넣고 1분간
볶어 준다.
7.
파마산
치즈를 넣고
1 분간 더 볶아 준다.
접시에 담고 파마산 치즈를 위에
뿌리고 내
놓는다.
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