부추 겉절이 (Seasoned Garlic Chives)
(C) 부추 4 C (=2 줌)
2. 부추는 6 cm (2½ inch) 길이로 잘라 놓는다.
3.먹기 바로 전에, 부추를 양념장에 무쳐서 내 놓는다.
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(=Chinese
Chive)
한식 ( Korean Cuisine)
부추 겉절이 (Seasoned Garlic Chives)
(=Chinese Chive)
한식 ( Korean Cuisine)
(A) 고추가루 3 T.S.
물 1 T.S.
다진 마늘 1 T.S.
식초 2 T.S.
액젓 1 T.S.
설탕 ½ t.s.
올리고당 1 T.S.
깨소금 1
T.S.
참기름 1 T.S.
(B) 양파 ½ 개
1.(A) 재료를 잘 섞어 놓아서, 양념장을 미리 만들어 놓는다.
양파는 얇게 채 썰어
찬물에 30분 정도 담갔다가
건져 낸다
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Seasoned Garlic Chives (부추 겉절이)
(=Chinese
Chive)
Korean
Cuisine (한식)
(A)
3 T.S. red pepper powder
1 T.S.
water
1 T.S.
minced garlic
2 T.S
vinegar
1 T.S.
fish sauce
½ t.s.
sugar
1 T.S.
starch syrup [ol-li-go-dang]
1 T.S.
sesame seeds
1 T.S.
sesame oil
(B)
½ onion
(C)
4 C garlic Chives
1.Mix
ingredients (A) well, and prepare the seasoning in
advance.
Slice onion very thinly and soak it in cold
water for 30 minutes and drain it.
2.
Cut garlic chives into) 6 cm (2½ inch)
lengths.
3.Right
before serving, mix together the garlic
chives,
onion and seasoning mixture well.
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