4/25/2020

  
부추 겉절이 (Seasoned Garlic Chives)
(=Chinese Chive)
한식 ( Korean Cuisine)
 
 
부추 겉절이 (Seasoned Garlic Chives)
(=Chinese Chive)
한식 ( Korean Cuisine)
 
(A) 고추가루   3 T.S.
   1 T.S. 
   다진 마늘    1 T.S.
   식초    2 T.S.   
   액젓     1 T.S.
   설탕    ½ t.s.
   올리고당    1 T.S.
   깨소금     1 T.S.
   참기름     1 T.S.
 
(B) 양파    ½ 개  
 
 (C) 부추    4 C (=2 )
 
 

 
1.(A) 재료를 잘 섞어 놓아서, 양념장을 미리 만들어 놓는다.  
   양파는  얇게 채 썰어 찬물에 30분 정도 담갔다가
   건져 낸다
 
 2. 부추는 6 cm (2½ inch) 길이로 잘라 놓는다.
 
 3.먹기 바로 전에, 부추를 양념장에 무쳐서 내 놓는다.


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Seasoned Garlic Chives (부추 겉절이) 
(=Chinese Chive)
Korean Cuisine (한식)
 
 
(A) 3 T.S.   red pepper powder
   1 T.S.    water
   1 T.S.   minced garlic
   2 T.S   vinegar  
   1 T.S.    fish sauce  
   ½ t.s.   sugar
   1 T.S.   starch syrup [ol-li-go-dang]
   1 T.S.   sesame seeds
   1 T.S.   sesame oil
 
(B) ½   onion 
 
(C) 4 C    garlic Chives
 
 
1.Mix ingredients (A) well, and prepare the seasoning in 
   advance.   Slice onion very thinly and soak it in cold 
   water for 30 minutes and drain it.
 
2. Cut garlic chives into) 6 cm (2½ inch) lengths.
 
3.Right before serving,  mix together the garlic chives,
   onion and seasoning  mixture well.
 



 

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