4/03/2020


Apple Sauce (사과 소스)  
American Cuisine (양식)
 
 
 
Apple Sauce (사과 소스)  
American Cuisine (양식)
  
(A). 3   large apples
    1 t.s   sugar
    1 T.S.   water

(B) ½ t.s.   sugar 

1.Peel apples and cut into small size pieces are peeled.
   Soak in sugar water as soon as apples,
   Because they are brown fast.
 
2. Drain apples and put in a medium pot, add 1 T.S.
   Water, cover the pot and boil it for 10 minutes at
   medium heat.
   Add ½ t.s. sugar, cover it and cook for 1 more minute. 
 
3. Turn off the heat and mash the apples as small chunky
   style.   (When you use as baby food, grind it finely
   with a hand blender.)
 
 
 
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사과 소스  (Apple Sauce)
양식 (American Cuisine)
 
 
(A).사과    큰 것  3


   설탕    1 t.s
     1 T.S.
 
(B) 설탕     ½ t.s.
 

 
1.사과는 껍질을 벗기고 작은 크기로 잘라, 갈변 현상이
   생기니까,  깎으면서 설탕 물에 담근다.

2. 사과는 건져서 냄비에 넣고, 물을 1 T.S. 만 넣고 뚜껑을
   닫고 중불에서 10분간 끓여 준다.   여기에 설탕 ½ t.s.
   넣고  뚜껑을 닫고 1 분간 더 끓여 준다. 

 
3. 불을 끄고 건더기가 약간 씹힐 수 있을 정도로 으깨어 준다.
   (아기의 이유식으로 쓸 때는 곱게 갈아 준다.)

 
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