Apple Yam Delight (사과와 얌 카세롤)
American
Cuisine (양식)
American Cuisine (양식)
(A). 2 C chunky apple sauce
(or 1 jar (16 oz.) chunky style apple sauce)
(B)
Topping:
½ C brown
sugar
4 T.S. flour
½ C instant rolled oats
6 T.S. butter - softened
(C)
1 can (16 oz.) yams – drain and cut into bite size
2 T.S. yam juice
1.Preheat
oven at 350°F.
2.
Mix ingredients (B) mix well.
Add soft butter until
evenly mixed
and crumbly.
4. Bake at 350°F for 40 minutes or until heated through out.
Casserole Dish:
and crumbly.
3.
Arrange ⅓ of the apple sauce in a greased
casserole dish 10” x 10” x 2” .
Add ⅓ of the apple sauce.
Sprinkle with ¼ t.s. cinnamon powder.
Sprinkle 3 T.S. of the topping.
Evenly arrange the yams.
Add remaining ⅔ of the apple sauce.
Sprinkle ¼ t.s. cinnamon powder.
Add therest of the topping and spread evenly
Add ⅓ of the apple sauce.
Sprinkle with ¼ t.s. cinnamon powder.
Sprinkle 3 T.S. of the topping.
Evenly arrange the yams.
Add remaining ⅔ of the apple sauce.
Sprinkle ¼ t.s. cinnamon powder.
Add therest of the topping and spread evenly
4. Bake at 350°F for 40 minutes or until heated through out.
Casserole Dish:
8. The rest of the topping mixture |
7. ¼ t.s. cinnamon Powder
|
6. ⅔ of apple sauce
|
5. yam
|
4. 3 T.S. of topping mixture
|
3. ¼ t.s. cinnamon powder
|
2. 2⅓ of apple sauce |
1. cgreased casserole
dish
|
양식 (American Cuisine)
(A). 덩어리가 있는 사과 소스 2
C
(또는 덩어리가 있는 사과 소스 16
oz 1 병)
계피 가루 ½ t.s.
계피 가루 ½ t.s.
(B토핑:
흑 설탕 ½ C
흑 설탕 ½ C
밀가루 4 T.S.
인스탄트 롤 귀리 ½ C
버터 6 T.S. - 실온에 놓아 둔다
인스탄트 롤 귀리 ½ C
버터 6 T.S. - 실온에 놓아 둔다
(C) 얌 (서양 고구마) 깡통 1
개(16
oz.) - 쥬스는 2 T.S.는
남기고 모두 따라 버리고 먹기 좋은 크기로 자른다.
1.오븐은 350°F (175 °C)로 예열한다.
2. 중간 크기의 그릇에 (B)재료를 잘 섞어 놓는다.
3. 10 x 10 x 2 인치 크기의 카세롤 그릇에 약간의
기름칠을 한다.
기름칠을 한다.
사과 소스의 ⅓ 만 카세롤 그릇에 담고,
계피가루 ¼ t.s.을 골고루 위에 뿌려 준다.
그 위에 토핑을 3 T.S. 위에 뿌려 주고,
그 위에 얌 (고구마)를 얹는다.
나머지 사과 소스 ⅔ 를 얹는다.
나머지 계피가루 ¼ t.s.을 골고루 위에 뿌려 준다.
나머지 토핑을 위에 골고루 뿌려 준다.
계피가루 ¼ t.s.을 골고루 위에 뿌려 준다.
그 위에 토핑을 3 T.S. 위에 뿌려 주고,
그 위에 얌 (고구마)를 얹는다.
나머지 사과 소스 ⅔ 를 얹는다.
나머지 계피가루 ¼ t.s.을 골고루 위에 뿌려 준다.
나머지 토핑을 위에 골고루 뿌려 준다.
4. 오븐에 넣고 350°F (175 °C)로 40분간 구어 준다.
카세롤 그릇:
8. 나머지 토핑
|
7. 계피 가루 ¼
t.s.
|
6. 사과 소스 나머지 ⅔
|
5. 얌 (고구마)
|
4. 토핑 3
T.S.
|
3. 계피가루 ¼
t.s.
|
2. 사과 소스의 ⅓ 만 넣는다
|
1.카세롤 그릇에 기름칠을 한다
|
댓글 없음:
댓글 쓰기