Chicken Noodle Soup (치킨 누들 스프)
American
Cuisine (양식)
Chicken Noodle Soup (치킨 누들 스프)
American Cuisine (양식)
(A).1 chicken
- Making
chicken stock.
2 C chicken meat
1 t.s.
salt
¼ t.s.
pepper
(B) 8
C chicken
stock
1 large onion - cut small - diced
1 carrot
- cut small – diced
2
stalks celery - diced
1½ T.S.
minced garlic
(If it is for a cold patient, add 1
T.S. more garlic)
1 T.S.
parsley
1
T.S. basil
3 bay
leaves
1 T.S.
chicken stock soup base
1 t.s.
salt
pepper - dash
(C) 8 oz
spaghetti noodles - cut into thirds
1 t.s. salt
(D)
chicken cut up (#A)
salt, pepper
1.Make
chicken soup stock.
Remove
the chicken from pot and separate chicken meat.
Tear chicken meat into small pieces, and put
in a bowl.
Add salt and pepper and mix well.
2. In large
pot, put chicken stock and add ingredients (B).
Boil
it for 30 minutes at medium heat.
3. Boil
water in a medium pot with 1 t.s. salt.
Add
spaghetti and cook for 8 minutes and drain it with
cold water.
4. Add chicken meat (#1) and cooked spaghetti into
the (#2) and cook for 5 more minutes.
the (#2) and cook for 5 more minutes.
5. Remove
the bay leaves and serve.
You may freeze it in a
small container.
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닭 육수 (Chicken Soup Stock)
치킨
누들 스프 (Chicken Noodle Soup)
양식 (American Cuisine)
(A).닭 1 마리
닭 살코기 2 C
2. 큰 냄비에 닭 육수를 붓고, (B) 재료를
넣는다.
3. 다른 냄비에 물을 붓고 소금을 넣어
끓인다.
소금 1 t.s.
후추 ¼ t.s.
(B) 닭 육수 8 C
양파 큰 것 2개 – 작은 크기로 썬다
당근 1 개 – 작게 썬다
세로리 2개 - 작게 썬다
다진 마늘 1½ T.S. (만일 감기 환자식으로 쓸때는
다진 마늘을 1 T.S. 더 넣는다.)
파슬리
1 T.S.
바질 2 T.S.
월계수 잎
3개
닭
스프 가루 1 T.S.
소금 1 t.s.
후추 약간
(C)스파게티 파스타 8 oz
소금
1 t.s.
(D) 닭 고기 살 잘게 뜯은 것
소금, 후추
1.닭 한 마리로 닭
육수를 만든다.
닭은 건져 내어 닭 살은 뼈와 분리 시킨다.
닭 살은 작은 크기로 뜯어 그릇에 담고, 소금, 후추를
넣고 잘 섞어 주어 밑 간을 한다.
중불에서 30 분간 끓여 준다.
여기에 스파게티
파스타는 2- 3 으로
잘라 넣고,
8분간 끓인 후 찬물에 헹구어 건져
낸다.
4. (#2) 에 (#1)의 닭 살코기와 삶은 국수를 넣고
5 분간 더 끓인다.
5. 월계수 잎은
꺼내고 내 놓는다.
조그마한 플라스틱 그릇에 담아 얼려 두었다 사용해도 좋다.
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