다진 마늘 저장하기 (Storing Chopped Garlic)
한식 (Korean Cuisine)
다진 마늘 저장하기 (Storing Chopped Garlic)
한식 (Korean Cuisine)
깐 마늘 5
C
식용유 또는 올리브유 1 t.s.설탕 ⅓ t.s.
1.마늘은 까서, 물에 깨끗이 씻은 후, 건져서 타올
위에 놓아 물기를 말린다.
설탕을 넣고 곱게 간다.
백에 넣어 얼린다.
비닐 봉지를 열지 않은 채, 작게 자른 후 병에 넣고 얼려
놓고 쓰면 아주 편리 하다.
Korean
Cuisine (한식)
5
C peeled garlic cloves
1
t.s. oil or olive oil
⅓
t.s. sugar
1.Peel
the garlics and wash the garlic cloves.
Drain and dry garlic cloves on a towel.
2.
Put the garlic cloves into a food processor, add oil and
sugar and grind finely.
3.
Put in freezer vinyl bag, flatten it, let out all the air and
seal it.
Put these in a larger vinyl bag and freeze it.
temperature for 5 minutes.
Break into small pieces without opening the vinyl
bag.
5. Put garlic pieces into a freezer jar (pickling
jar) and store
in the freezer. Then, it is very easy to use in the future.
**********
댓글 없음:
댓글 쓰기