4/18/2020


다진 마늘 저장하기 (Storing Chopped Garlic)
한식 (Korean Cuisine)
 

 
 
 
 
다진 마늘 저장하기 (Storing Chopped Garlic)
한식 (Korean Cuisine)


깐 마늘    5 C
식용유 또는 올리브유   1 t.s.
설탕    t.s.

 

1.마늘은 까서, 물에 깨끗이 씻은 후, 건져서 타올
위에 놓아 물기를 말린다.

 
2. 물기를 완전히 제거한 마늘을  블랜더에 넣고, 식용유와
   설탕을 넣고 곱게 간다.

 
3. 작은 비닐 백에 나누어 넣고 공기를 빼 주고 닫는다.

 
4. 이것은 큰 냉동용 비닐 백에 넣은 후 또 한번 큰 비닐
   백에 넣어 얼린다.

 
5.한 봉지씩 꺼내어 실온에 5 분간 놓아 두었다가
   비닐 봉지를 열지 않은 채, 작게 자른 후 병에 넣고 얼려
   놓고 쓰면 아주 편리 하다.
 
 
 
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Korean Cuisine (한식)
 
5 C   peeled garlic cloves
1 t.s.   oil or olive oil
⅓ t.s.   sugar
 
1.Peel the garlics and wash the garlic cloves.
   Drain and dry garlic cloves on a towel.
 
2. Put the garlic cloves into a food processor, add oil and
   sugar and grind finely.
 
3. Put in freezer vinyl bag, flatten it, let out all the air and
   seal it.    Put these in a larger vinyl bag and freeze it.
 4. When ready to use, take out one bag and leave it at room 
   temperature for 5 minutes.
   Break into small pieces without opening the vinyl bag.
 
5. Put garlic pieces into a freezer jar (pickling jar) and store
    in the freezer.   Then,  it is very easy to use in the future.
 
 
 







 
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