4/22/2020

B.B.Q.  Wing  (바베큐 날개)
American Cuisine (양식)







B.B.Q.  Wing  (바베큐 날개)
American Cuisine (양식)

  
 (A). 3 lb    chicken wings  

(B) 2 C   soy sauce
     1 C   beer
     2 T.S.   minced garlic
     1 T.S.   shredded  ginger
     ½ C   red pepper powder
     2 T.S.   honey
     pepper  -  dash





1.Wash the chicken wings in cold water, and cut them
   into three parts.   Throw out the wing tips. (Wing tips
   have too much fat.)

 
2. Add ingredients (B) to the bowl and mix well.
   Add the chicken pieces and mix well and put it in a
   vinyl bag and let it sit for 2 hours - 2 days.
   Or, freeze it; it will be more tasty.
   Take it out from the freezer a day before using it and
   store it in the refrigerator overnight to use the next day.

 
3. Preheat oven at broil / high.

 
4. Place the marinated chicken on a foiled baking sheet;
   cook at broil / high heat on the middle shelve.  
   Cook for 10 minutes until dark brown, then flip and
   cook for 10 minutes more.

 
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바베큐 닭 날개  (B.B.Q. Wing)
양식 (American Cuisine)

(A).닭 날개   3 lb

(B) 간장   2 C
     맥주   1 can
     간 마늘   2 T.S.
     생강 채   1 T.S.

     고추가루   ½ C
        2 T.S.
     후추  - 약간
 
1.닭 날개는 깨끗이 씻고 채에 건져서 날개를 3 부위로 잘라 
   내고 날개는 지방이 너무 많아 버린다.
 

2. 볼에 (B)를 넣고, 잘 섞어 주어 양념장을 만든다.
   닭 날개와 같이 섞어 비닐 백에 넣어  2 시간 - 2일간 
   숙성 시킨다.
   또는 얼렸다가 만들면 간이 잘 베어 있어 더욱 맛있다..

   하루 전에 냉동고에서 꺼내, 냉장고로 옮겨 놓고 녹힌다.
 
3. 오븐은 broil / high로 예열한다.

4. Broil 로 오븐 맨 밑에 놓고 10 분간 굽고
    브라운 색이 되면 뒤집어 다시 10 분간 구어 낸다.
 
 

 

 
 
 












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