Beet Pickle (비트 피클)
American Cuisine (양식)
Beet Pickle (비트 피클)
American Cuisine (양식)
(A).12 C (=3 Q) peeled, cooked beets (24 medium)
(B) 2 C sugar
2 sticks cinnamon stick
1 T.S
whole allspice
1½ t.s.
salt
3½ C
vinegar
1½ C
water
1.Wash the pickling jars in a dishwasher or wash well and
water bath with boiling hot water then strain it.
In your largest pot, fill with
water and boil it.
In a small pot, fill with
water and boil it.
Put in jar lids and boil it.
2. Leave 2 inches of stems from
the top roots of the beets
and do not cut any roots of the beets.
Wash and drain the beets.
3. When water starts to boil in
the large pot, put the beets in
the boiling water.
Make sure to put the largest size beets
first, then add
the medium size after 5 minutes and the small
size
after
5 more minutes and boil
together.
4. In a medium pot, combine
ingredients (B) and bring to
a boil and simmer for 15 minutes.
Remove the cinnamon sticks.
5. Cover
the pot and cook until the beets are tender.
Drain and rinse with cold
water.
Cut off the skinny roots and
stems, then remove the
skin of the beets by hand in the water.
Slice the beets into ¼ inch
thick (= ½ cm).
6. Pack the beets into the hot jars and pour boiling liquid
into each jar, leaving ¼ inch
head space.
Clean around the top of the
jar with a paper towel.
Cover with a hot lid and cover
ring right away then gently
tight it.
7. Put the jar into boiling water right away and give it a water
bath for 30 minutes.
(Bath Times: Pint
jar: 15-20 minutes, Quart jar: 30 minutes)
How to Do Pickling:
1.Wash the pickling jars
thoroughly and boil them in hot
water or use a dish washer.
2. Fill a very large pot
with water and bring to a boil.
3. Put water in a small
pot and bring to a boil, put in the lids
and
boil them.
4.Pour the boiled jam into
the pickling jar, leave about ½ -¼ inch
from the top and wipe around jar with paper
towel.
5. As soon as the jam is
poured into a jar, close the sterilized lid
and gently tighten the jar cover.
Put the jar into boiling hot water and boil
it for 30 minutes.
Bath Times:
Pint jar : 15 - 20 minutes
Quart jar: 30 minutes
6. When you take out the
jar from boiling water, place it in
a safe place and leave it without touching
it until it is sealed.
It will start to make a popping sound, and
lid will flatten.
This means that the lid has been sealed
completely.
It will not spoil if kept at room
temperature for more than one year.
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비트 피클 (Beet Pickle)
양식 (American Cuisine)
(A).비트 12 C (=3 Q) (중간 크기 24개)
(B) 설탕 2 C
계피 막대기 2 개
홀 스파이스 (
whole allspice) 1 T.S
소금 1½
t.s.
식초 3½ C
물 1½ C
1.병들을 깨끗이 씻는다.
세척기에 넣어 씻어도 되고 큰 냄비에 물을 끓여 튀겨
내도 된다.
작은 냄비에 물을 끓이고 병 뚜껑을 넣고 끓인다.
2. 비트는 잎 쪽는 2 인티 (=5 cm) 정도 길이로 남겨 놓고
자른다. 뿌리는 절대로 자르지 않는다.
깨끗하게 한번 씻어 낸다.
3. 큰 냄비에 물이 끓으면 큰 비트부터 넣고 5분 후에
중간 크기,
그리고 5 분 후에 작은 크기를 넣고 뚜껑을
닫고 너무 무르지 않고 약간 서걱 거릴 정도로 끓인다.
4. 중간 크기의 냄비에 (B) 재료를 모두 넣고 15분간
끓인다. 계피는 꺼내고 병에 넣을 때 까지 식히지
않고 계속 약불에서 끓인다.
5. 비트가 다 익으면 물을 버리고 찬물에 헹군다.
비트의 꼬리 부분과 잎 부분은 모두 잘라 버린다.
비트를 물 속에서 손으로 껍질을 밀어 내면서 껍질을
벗긴다.
껍질을 모두 벗긴 비트는 ¼인치(=1/2
cm) 로 모두 썬다.
6.
소독된 병에 비트를 80%
정도 넣는다.
그 위에 뜨거운 국물을 병위에서 ¼ 인치 (=1/2
cm)
정도 남기고 부어 준다.
종이 타올로 병 입구를 깨끗이 닦아 준 후 곧 바로
끓고 있는 병 두껑을 건져 덮어 주고 ring
뚜껑으로
가볍게 닫아 준다.
7.
곧바로 끓고 있는 커다란 냄비에 똑바로 세워서 넣고
30분간 끓여 준다.
(끓이는 시간,Bath
Times:
Pint jar: 15-20 minutes,
Quart jar: 30
minutes)
피클링 하는 방법:
1.병은 깨끗이 씻은 후 뜨거운 물에 튀겨 내 든지 세척기에
넣고 닦는다.
2. 아주 커다란 냄비에 물을 가득 붓고 물을 끓인다.
3. 뚜껑은 조그만 냄비에 따로 넣고 물을 붓고 끓인다.
4. 끓인 잼은 병 뚜껑에서 ½ - ¼ 인치 정도는 남기고
병에 담는다.
병의 뮛 부분은 종이 타올로 깨끗 하게 닦아 준다.
5. 익힌 재료를 병에 담자 마자 소독한 뚜껑을 닫고, 커다란
냄비의 뜨거운 물에 담가 30분간 튀겨 내어 뚜껑을
Seal
한다.
높아야 한다.
끓이는 시간 (Bath Times):
Pint jar : 15 - 20 분
Quart jar: 30 분
6. 병은 건져 내어 만지지 않고 그대로 놓아 두면 Seal
하는 소리가 팍 하는 소리를 내기 시작 하며 병 뚜껑이
납작하게 들어 간다. 그건 완전히 Seal이 되었다는 소리다.
이것은 실온에서 1
년 이상을 놓아 두어도 상하지 않는다.
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