10/16/2021

송이 버섯으로 만든 음식들

(Foods made with Matsutake Mushrooms)

 

 

4. 송이 버섯 라면 (Matsutake Mushroom Ramen)

한식 (Korean Cuisine)





4. 송이 버섯 라면 (Matsutake Mushroom Ramen)

한식 (Korean Cuisine)


(쿠킹 시간: 4½ )

(A) 끓는     4 C (2인분)

   라면 스프     2

   optional: 고추기름    1 T.S.

 

(B) 대파    1 어슷 썬다.

   청양고추    1 - 송송 썬디

 

(C) 라면    2

 

(D) 송이 버섯   2 (=찢어 놓은 2 C)

 

(E)     1 T.S.  잘게 썰어 위에 얹어 준다.

 

 

 


 

1. 송이 버섯은 뿌리 부분에 흙이 많으니  연필 깍듯이 칼로

   부분을 살살  긁어 깍아 낸다.

   생각 보다 흙이 많으니  흐르는 찬물에 개씩 깨끗이

   씻어 준다.   절대로 물에 한꺼번에 담가 닦지 않는다.

   물기를 털어 주고 종이 타올에 올려 놓아 물기를 준다.

   칼로 썰지 않고 손으로 찢어 준다.


2. 물을 끓이고 여기에 스프와 고추 기름을 넣고 끓인다.

 

3. 썰은 것과 청양고추썬 것을 넣는다.

 

4. 끓기 시작 하면 라면을 넣는다.

   가끔 들어 올려 공기를 섞어 준다.

   라면이 2분간 끓으면 송이 버섯을 넣고  1분간 끓여 준다.

  

  김치와 같이 먹는다.

 

  송이 버섯을 넣을 때에는 계란을 넣지 않는게 맛을

   살릴 있다.




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4. Matsutake Mushroom Ramen    (송이 버섯 라면)

Korean Cuisine  (한식)

 

(Cooking Time: 4½ minutes)


(A) 4⅔ C  (for 2 servings) - boiling water

   2    ramen soup flavor packages

   optional:   1 T.S.  spicy red pepper oil


(B) 1    green onion – cut diagonally

   1   green pepper – chopped to finely


(C)  2   ramen noodles


(D) 2   matsutake mushrooms (=2 C shredded)


(E) 1 T.S.    green onion – copped

 

optional: chilli oil 1 T.S.

선택사항: 고추기름 1T.S.

optional: Red pepper oil 1 T.S.

선택사항: 고추기름 1T.S.

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(B) 1 green onion – Cut diagonally.

 


1. Wash the matsutake mushrooms and tear them by hand

   not with a knife.


2. Boil water in a medium-size pot, add soup packages and

   red pepper oil, then boil it.

2. Boil water, add soup and chili oil, and boil.

2. 물을 끓이고 국물과 고추기름을 넣고 끓인다.

2. Boil water, add soup and chili oil to it and bring to a boil.

2. 물을 끓이고 국물과 고추기름을 넣고 끓인다.

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3. Add chopped green onion and chopped Cheongyang pepper.

3. 다진 대파와 다진 청양고추를 넣는다.

3. Add chopped green onion and cheongyang red pepper.

3. 다진 , 청양고추를 넣는다.

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4. When it starts to boil, add ramen.

...

4. When it starts to boil, add the ramen noodles.

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Occasionally lift to mix with air.

...

Lift occasionally to mix the air.

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When the ramen boils for 2 minutes, add the matsutake mushrooms and cook for 1 more minute.

2분간 라면이 끓으면 송이버섯을 넣고 1분간 끓인다.

When the ramen boils for 2 minutes, add the matsutake mushrooms and boil for 1 minute more.

라면이 2분간 끓으면 송이버섯을 넣고 1분간 끓인다.

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Eat it with kimchi.

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Eat with Kimchi.

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3. Add chopped green onion and green pepper.

 

4. When it starts to boil, add ramen noodles.

   Occasionally loft several times to mix with air.

   After ramen boils for 2 minutes, add the matsutake

   mushrooms, then cook for 1 more minute.

 

   Eat with Kimchi.

 

   When you cook  with matsutake mushrooms, please

   do not add eggs, because egg will interrupt the taste.




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