송이 버섯으로 만든 음식들
(Foods made with Matsutake Mushrooms)
2. 송이 버섯과 기름 장
(Matsutake Mushroom
with Dipping Oil Sauce)
한식 (Korean Cuisine)
2. 송이 버섯과 기름 장
(Matsutake Mushroom with Dipping Oil Sauce)
한식 (Korean Cuisine)
송이 버섯을 생으로 먹는 법:
(A) 송이 버섯 3 개
(B) 천일염 또는
죽염 ½
t.s.
참기름 2
T.S.
송이 버섯은 깨끗이 씻은 후 손으로 갈라 준다.
소금 또는 죽염
참기름을 섞어 찍어 먹으면 된다.
***************
2.
Matsutake Mushroom with Dipping Oil Sauce
(송이 버섯과 기름 장)
Korean Cuisine (한식)
How to eat
matsutake mushrooms raw;
(A) 3 matsutake mushrooms
(B)
½ t.s. fine sea salt or bamboo salt
2 T.S.
sesame oil
1.Wash
the matsutake mushrooms and cut them by hand.
2.
Mix sea salt and sesame oil well and use as dipping sauce.
****************
***************
댓글 없음:
댓글 쓰기