10/15/2021

송이 버섯으로 만든 음식들

(Foods made with Matsutake Mushrooms)


2. 송이 버섯과 기름

(Matsutake Mushroom with Dipping Oil Sauce)

한식 (Korean Cuisine)







2. 송이 버섯과 기름 

(Matsutake Mushroom with Dipping Oil Sauce)

한식 (Korean Cuisine)


송이 버섯을 생으로  먹는 :

(A) 송이 버섯    3    


(B) 천일염 또는 죽염    ½ t.s.  

   참기름    2 T.S.  

 


송이 버섯은 깨끗이 씻은 손으로 갈라 준다.

소금  또는 죽염

참기름을 섞어 찍어 먹으면 된다.

 


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2. Matsutake Mushroom with Dipping Oil Sauce

(송이 버섯과 기름 )

Korean Cuisine  (한식)



How to eat matsutake mushrooms raw;


(A) 3    matsutake mushrooms 


(B) ½ t.s.   fine sea salt or bamboo salt

    2 T.S.   sesame oil

 

 

1.Wash the matsutake mushrooms and cut them by hand.

 

2. Mix sea salt and sesame oil well and use as dipping sauce.




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