송이 버섯으로 만든 음식들
(Foods made with Matsutake Mushrooms)
6. 송이버섯 버터 구이
(Stir-Fried
Matsutake Mushrooms with butter)
한식 (Korean Cuisine)
6. 송이버섯 버터 구이
(Stir-Fried
Matsutake Mushrooms with butter)
(A).송이 버섯 3개
(B) 식용유 1 T.S.
마늘 6 쪽 – 편을 썬다
(C) 버터 2
T.S.
(D) 소금
후추
(E) 파 다진 것 1 T.S.
1. 송이 버섯은 깨끗이 씼은 후, 얇게 편을 떠 준다.
2. 후라이 팬에 식용유를 넣고 마늘을 넣고 볶는다.
3. 버터를 넣고
약불에서 볶는다.
볶은 후, 마늘은 옆으로 밀어
놓고 중불로 올리고,
송이
버섯을 넣고 앞 뒤로 볶고 소금, 후추로 간을 한다
4. 파 송송 위에 뿌려 준다
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6.
Stir-Fried Matsutake Mushrooms with Butter
(송이버섯 버터 구이)
한식 (Korean Cuisine)
(A).
3 matsutake mushrooms
(B)
1 T.S.
cooking oil
6 cloves
of garlic – sliced thinly
(C)
2 T.S. butter
(D)
salt
pepper
(E)
1 T.S. chopped
green onion
1. Wash the matsutake mushrooms and slice them into
½ cm (1/5 inch)
thick pieces.
2. Put
cooking oil in a frying pan, add garlics and fry them.
3. Reduce
to low heat and add butter, then stir the garlics.
Push the garlic to one side of the frying
pan and turn up
to medium heat.
Add
matsutake mushrooms and cook front and back for
1 minute, each side. Sprinkle salt and pepper and serve.
4. Sprinkle
with chopped green onions on top.
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