10/17/2021

송이 버섯으로 만든 음식들

(Foods made with Matsutake Mushrooms)

 

6. 송이버섯 버터 구이

(Stir-Fried Matsutake Mushrooms with butter)

한식 (Korean Cuisine)






 

6. 송이버섯 버터 구이

(Stir-Fried Matsutake Mushrooms with butter)


(A).송이 버섯    3

 

(B) 식용유    1 T.S.

   마늘    6 편을 썬다

 

(C) 버터    2 T.S.

  

(D) 소금

   후추

 

(E)   다진     1 T.S.

 

 

 

 

 

1. 송이 버섯은  깨끗이 씼은 , 얇게 편을 준다.

 

2. 후라이 팬에  식용유를 넣고 마늘을 넣고 볶는다.

 

3. 버터를 넣고 약불에서 볶는다.

   볶은 , 마늘은 옆으로 밀어 놓고  중불로 올리고, 송이

   버섯을 넣고 뒤로 볶고 소금, 후추로 간을 한다

 

4. 송송 위에 뿌려 준다




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6. Stir-Fried Matsutake Mushrooms with Butter

(송이버섯 버터 구이)

한식 (Korean Cuisine)


 

(A). 3    matsutake mushrooms

 

(B)  1 T.S.    cooking oil

   6    cloves of garlic – sliced thinly

 

(C) 2 T.S.    butter

 

(D) salt

  pepper

 

(E) 1 T.S.    chopped green onion

 

 

 

 

1. Wash the matsutake mushrooms and slice them into

   ½ cm (1/5 inch) thick pieces.

 

2. Put cooking oil in a frying pan, add garlics and fry them.

 

3. Reduce to low heat and add butter, then stir the garlics.

   Push the garlic to one side of the frying pan and turn up

   to medium heat.  


   Add matsutake mushrooms and cook front and back for

   1 minute, each side.  Sprinkle salt and pepper and serve.

 

4. Sprinkle with chopped green onions on top.

  

 



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