Lemon Slice Cookie (레몬 쿠키)
American Cuisine (양식)
Lemon Slice Cookie (레몬 쿠키)
American Cuisine (양식)
Crust:
(A).1 C flour
¼ C powdered sugar
(B)
½ C (=1 stick) butter
- Melt in the microwave
Topping:
(C)
2 T.S .
flour
¼ t.s. powdered sugar
(D)
2 eggs
¾ C
sugar
3 T.S.
lemon juice
¼ t.s
salt
1.
Preheat oven to 375°F(=190°C).
2. Crust:
Mix ingredients (A) together and sift.
3.
Add melted butter and mix well with a hand mixer.
Crumble together and pat into a greased 8x8 inch
square pan or use wax paper inside of the
pan.
4. Topping:
In a bowl, put flour and powdered sugar and mix together.
5.
Add ingredients (D) and mix together for 3 minutes.
6.
Pour mixtures into a pan.
7. Bake
at 375°F(=190°C) for 25 minutes.
8.
Remove the pan from oven and cool lit.
9. Cut
into 1 x 2 inch squares (18 pieces) and sprinkle with
powdered sugar on top if desire.
(* I like to make double batches.)
********************
레몬 쿠키 (Lemon Slice Cookie)
양식 (American Cuisine)
밑
부분:
(A).밀가루
1 C
파우더 슈가
¼ C
(B) 버터 ½ C (=1
stick) – 마이크로 오븐에
넣어 녹힌다
토핑:
(C) 밀가루 2 T.S .
파우더 슈가 ¼ t.s.
(D) 계란 2개
설탕 ¾
C
레몬 주스 3 T.S.
소금 ¼
t.s
1. 오븐은 375°F(=190°C)로 예열 한다.
(A) 재료를
채에 한번 걸러 준다.
3. 여기에 녹힌 버터를 넣고 손으로 골고루 비벼 준다.
이것을 기름 칠 하거나 기름
종이를 깐
8 x 8 인치 케이크
팬에 넣고 편편하게 손으로
가볍게 눌러
준다.
4. 토핑:
그릇에 (C) 재료를 넣고 같이 섞어 준다.
5. 여기에 (D) 재료를 넣고 핸드 믹서로 3 분간 섞어 준다.
6. 이것을 #3 케이크 팬에 골고루 부어 준다.
7. 오븐에 넣고
375°F(=190°C) 로 25분간 구어 낸다.
8. 오븐에서 꺼내어
완전히 식혀
준다.
9. 쿠키는 1 x 2 inch 크기로 잘라 주고 그 위에 파우더 슈가를
채에 받쳐 위에 뿌려 준다.
*********************
***************
댓글 없음:
댓글 쓰기