1. 송이 버섯의 효능과 송이 버섯 보관 법
(Efficacy
of Matsutake Mushrooms and
How to Store Matsutake Mushrooms)
송이 버섯 (Matsutake Mushroom):
1 송이 버섯의 효능과 송이 버섯 보관 법
(Efficacy
of Matsutake Mushrooms and
How to Store Matsutake Mushrooms)
2. 송이 버섯과 기름 장
(Matsutake Mushroom with Dipping Oil Sauce)
3. 송이 버섯 영양 밥
(Matsutake Mushroom with Nutritional Rice)
4. 송이 버섯 라면
(Matsutake Mushroom Ramen)
5. 송이 버섯 구이
(Grilled Matsutake Mushrooms)
6. 송이버섯 버터 구이
(Stir-Fried Matsutake Mushrooms with Butter)
7. 송이 버섯 볶음
(Stir-Fred Matsutake Mushrooms)
There are several other
dishes to cook, such as, Shin-Seon-Ro,
Soybean Paste stew,
Bulgogi Matsutake hotpot,etc.
1. 송이 버섯의 효능과 송이 버섯 보관 법
(Efficacy
of Matsutake Mushrooms and
How to Store Matsutake Mushrooms)
송이 버섯 (Matsutake Mushroom):
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송이
버섯이
자라는
곳:
송이 버섯은 소나무 밭에서만
자라고, 인위적으로는 재배
할 수가 없다
송이를 채취 하는 적당한 시기는 대부분 9월 말 에서 10월 사이.
Where Matsutake
mushrooms grow :
The
matsutake mushroom grows only in a pine forest and
cannot
be raised by humans.
The
most suitable time to harvest them is from September
to October.
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송이
버섯의
효능:
비타민 B, D, 칼륨, 철분,유리 아마노산 성분,무기질, 단백질
성분등 다양하게 포함하고 있다.,
굴루칸 성분을 함유 하고 있어 항암 효과가 뛰어
냐다
인후암, 갑상선암, 식도암에 효과가 탁월하다
혈액 내 콜레스테롤 수치를 줄여 주고 혈액 순환을 돕는다.
장을 튼튼하게 해 준다.
병에 대한 저항력을 길러
주는 데 도움이 된다.
성인병을 예방
고혈압 예방
면역력 강화 등 이 있다.
The Benefits of
Matsutake Mushrooms:
It
contains vitamin B and D, potassium, iron, free amino acid
ingredients,
minerals, protein, etc.
It
contains Gulcan, which has an excellent anti-cancer effect.
It
is excellent for preventing throat
cancer, thyroid cancer
and
esophageal cancer.
It
reduces cholesterol levels in the blood and improves blood
circulation.
It
strengthens the intestines.
It
helps develop resistance to diseases.
Prevents
common adult diseases.
Prevents
high blood pressure.
Contains
immunity enhancement, etc.
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송이 버섯의 보관 법:
한지에 3 - 4 개 씩 싸서 신문지로 한번 더 싼 후에 비닐 백 에
구멍을 몇 개 만들어 넣고, Box 밑에 얼린 아이스 팩을 놓고
그 위에 놓고 냉장고에 보관한다.
한달 후에 먹을 것은 얼려 놓는다.
How to store
matsutake mushrooms:
Wrap
3 -4 pieces in white rice paper, then wrap in newspaper,
then
put in a plastic bag.
Make
a few holes in the bag and put a frozen ice pack under
the
box. Store in the refrigerator.
If
you plan to use this more than 1 month later, freeze it.
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송이 버섯 손짛법:
송이 버섯은 뿌리 부분에 흙이 많으니 연필 깍듯이 칼로
끝 부분을 살살 긁어 주며 깍아 낸다.
생각 보다 흙이 많으니 흐르는 찬물에 한 개씩 깨끗이
씻어 준다. 절대로 물에 한꺼번에 담가 닦지 않는다.
물기를 털어 주고 종이 타올에 올려
놓아 물기를 빼 준다.
가급적 빠른 시간 내에 조리 하는 게 좋다.
송이는 칼로 자르는 것 보다 손으로 찢어야 제 맛이다.
How to clean the matsutake mushrooms?
The
matsutake mushrooms have a lot of soil, especially at
the
roots. So, use a small knife to gently
scrape the end
of
root and cut it off the as shape of a pencil.
They
contain more soil than you think, so clean each one by
one
in cold running water.
Never
soak in water all the mushrooms at once, after cleaning,
shake
off the water and place on a paper towel.
It
is best to cook them as soon as possible.
It
is better if you tear them by hand rather than cutting
them
by knife.
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송이
버섯의
가격:
Price of
Matsutake Mushrooms, Oct.
2021
1등급: (#1, The best quality) / 1
pound
한국, 서울 (Seoul,
Korea):
W 200.000
($170.00) ; Market Price
미국 (USA):
$60.00
- Market Price
$48.00
- From Mushroom Farm / Oregon, USA
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