10/03/2021

 Cheese Cake Cookies (치즈 케이크 쿠기)

American Cuisine (양식)






Cheese Cake Cookies (치즈 케이크 쿠기)

American Cuisine (양식)


(A). C    butter (=⅔ stick)

       ⅓ C    brown sugar

 

(B) 1 C    flour     

   ½ C    finely chopped walnuts

 

 

 (C)  ¼ C    sugar

       8 oz pkg  cream cheese

 

(D) 1    egg

        2 T.S.    milk

        1 T.S.    lemon juice

        ½  t.s.    vanilla extract

 


 

 

1.Preheat oven to 350°F (=175°C)

 

2. Put soft butter and brown sugar in a medium bowl.

   Mix by hand.

 

3. Add flour and walnuts and mix to make crumb mixtures.

   Reserve  1 C for topping mix.

 

4. Put wax paper on top of a square pan.  Do not grease.

   Press remaining mixture into the bottom of a 8 inch square

    pan.

  

5. Bake at 350°F(=175°C) for 12 - 15 minutes or until lightly

   brown.

 

6. Blend sugar with cream cheese in a medium mixing bowl

   until smooth.

   Use a hand mixer.

 

7. Add ingredients (D) and beat well.

   Spread over the baked crust.

 

8. Sprinkle with the reserved crumb mixture (#3) on top.

 

9. Bake at 350°F (=175°C) for 25 minutes.

   Cool it and cut into squares.




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치즈 케이크 쿠기 (Cheese Cake Cookies)  

양식 (American Cuisine)


 

(A).버터    ⅓ C  (=⅔ stick)

       설탕   ⅓ C    

 

(B) 밀가루   1 C   

   작게 부순 호두   ½ C    

 

 (C)  설탕   ¼ C    

       크림 치즈   8 oz

 

(D) 계란   1

        우유   2 T.S.  

       레몬 주스    1 T.S.    

       바닐라    ½  t.s.    

 

 

 

 

 

1.오븐은  350°F (=175°C) 예열 한다.

 

2. 실온에 놓아 두어 부드러운 버터와 설탕을 그릇에 담고

   손으로 섞어 준다.

 

3. 여기에 (B) 재료를 넣고 같이 섞어 준다.

   이것을 1 C 남겨 두었다가 나중에 토핑으로 사용 한다.

 

4. 기름 종이를 네모난 쿠킹 팬에 깐다. 기름을 칠하지 않는다.

   #3 가루는 팬에 골고루 깔아 손으로 꾹꾹 눌러 준다.

  

5. 오븐에 넣고 350°F(=175°C) 12 - 15 분간 구어 준다.

 

6.  재료 (C) 그릇에 넣고 핸드 믹서로 부드러워 까지

   섞어 준다.

 

7. 여기에 (D) 재료를 넣고 계속 저어 준다.

   이것을 #5  위에 골고루 펴서 뿌려 준다.

 

8. 이것 위에 #3 남겨 놓았던 1 C 위에 골고루

   편편하게 뿌려 준다.

 

9. 오븐에 넣고350°F (=175°C) 25분간 구어 준다.

   꺼내서 차게 식힌 다음에 네모 나게 자라 놓는다.

  

  

 

 


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