10/17/2021

 송이 버섯으로 만든 음식들

(Foods made with Matsutake Mushrooms)

 

 

5. 송이 버섯 구이

(Grilled Matsutake Mushrooms)

한식 (Korean Cuisine)





5. 송이 버섯 구이

(Grilled Matsutake Mushrooms)

한식 (Korean Cuisine)


(A).송이 버섯    3

   고운 천일염   약간

 

(B)   참기름 :

   고운 천일염      ½ t.s.

   후추   약간

   깨소금    1 t.s.

   참기름   2 T.S.

 

 

1. 오븐은 Broil 예열 한다.

 

2. 송이 버섯은 깨끗이 씼은 두껍게 저며서 준다.

 

3. 고운 천일염을 아주 살짝 뿌려 1 분간 기다린다.

 

4. 팬에 호일을 깔고 송이 버섯을 얹어  Broil 예열한 오븐에

   2 - 3 정도 굽는다.

   물이 생기는데 그때가 초고의 맛이다.



                                 *******************



5. Grilled Matsutake Mushrooms  (송이 버섯 구이)

한식 (Korean Cuisine)


(A). 3   matsutake mushrooms

   fine sea salt   dash

 

(B)   Sesame Oil Sauce:

   ½ t.s.   fine sea salt or bamboo salt

   pepper   dash

   1 t.s.   sesame seeds

   2 T.S.   sesame oil

 

Sesame oil 2 T.S.

...

Sesame oil 2 t.

...

Can't load full results

Try again

Retrying...

Retrying...


 

1. Preheat oven to broil.

 

2. Wash the matsutake mushrooms and slice them thickly

   by knife.

 

3. Sprinkle with fine sea salt very lightly and wait for 1 minute.

Water is formed, and that's when the taste is super high.

물이 형성되고 맛이 매우 높습니다.

Water is formed, and that's when it's super tasteful.

물이 형성되고 매우 맛있습니다.

Can't load full results

Try again

Retrying...

Retrying...

 

4. Lay foil on a cooking pan, put the matsutake

   mushrooms on it, and put it in the oven.

   Broil for 2 - 3 minutes.

   When water is formed, it is ready to eat.

   That’s the best time to taste.

 

 


                               *********************
















******************











************************


















***********************















 




                                        ***********************







 

댓글 없음:

댓글 쓰기