송이 버섯으로 만든 음식들
(Foods made with Matsutake Mushrooms)
5. 송이 버섯 구이
(Grilled
Matsutake Mushrooms)
한식 (Korean Cuisine)
5. 송이 버섯 구이
(Grilled
Matsutake Mushrooms)
한식 (Korean Cuisine)
(A).송이 버섯 3개
고운 천일염 약간
(B) 참기름 장:
고운 천일염 ½ t.s.
후추 약간
깨소금 1 t.s.
참기름 2 T.S.
1. 오븐은 Broil로
예열 한다.
2. 송이 버섯은 깨끗이 씼은 후 두껍게 저며서 준다.
3. 고운 천일염을 아주 살짝 뿌려 준 후 1 분간 기다린다.
4. 팬에 호일을 깔고 송이 버섯을 얹어
Broil로
예열한 오븐에
2 - 3분
정도 굽는다.
물이 생기는데 그때가 초고의 맛이다.
*******************
5. Grilled Matsutake Mushrooms (송이 버섯 구이)
한식 (Korean Cuisine)
(A). 3 matsutake
mushrooms
fine sea salt dash
(B) Sesame Oil
Sauce:
½ t.s. fine sea salt or bamboo salt
pepper dash
1 t.s. sesame seeds
2 T.S. sesame oil
1. Preheat
oven to broil.
2. Wash the matsutake mushrooms and slice them thickly
by knife.
3. Sprinkle
with fine sea salt very lightly and wait for 1 minute.
4. Lay
foil on a cooking pan, put the matsutake
mushrooms on it, and put it in the oven.
Broil for 2 - 3 minutes.
When water is formed, it is ready to eat.
That’s the best time to taste.
*********************
댓글 없음:
댓글 쓰기