산마늘 무침 (Seasoned Wild Garlic)
한식 (Korean Cuisine)
산마늘 무침 (Seasoned Wild Garlic)
한식 (Korean Cuisine)
(A).산마늘-살짝 데친 후 물기를 꼭 짠 것 3 C
소금 1 t.s.
(B) 양념장:
고추가루 1½ T.S.
물 ½ T.S.
고추장 ½ T.S.
간장 1 t.s.
다진 파 1 T.S.
깨소금 ½ T.S.
물엿 1½ T.S.
참기름 ½ T.S.
소금 아주 약간
2. 건져내서 찬물에 헹군 후 물기를 꼭 짜 준다.
3. (B)
재료를 같이 섞어 양념장을 만들고, 산마늘을 섞어 잘 버무려 준다.
Seasoned Wild Garlic (산마늘 무침)
Korean Cuisine (한식)
(A).3 C wild garlic -squeeze out water after
blanched
1 t.s. salt
(B) Seasoning sauce:
1½ T.S. red pepper powder
½ T.S. water
½ T.S. red pepper paste
1 t.s. soy sauce
1 T.S. chopped green onion
½ T.S. sesame seeds
1½ T.S. starch syrup
½ T.S. sesame oil
salt dash
1.Wash wild
garlic and boil it in boiling salt water for 15
seconds.
2. Remove it and rinse
it in cold water, drain it and
squeeze all water out.
3. Mix
ingredients (B) into a bowl and mix well with the wild garlic.
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