5/06/2020


Lemon Vinaigrette Dressing (레몬 샐러드 드레싱)
Italian Cuisine (이태리 요리)
 

 
 
Lemon Vinaigrette Dressing (레몬 샐러드 드레싱)
Italian Cuisine (이태리 요리)

1 (=3T.S)    fresh lemon juice
¼ t.s.    lemon zest
½ C    extra virgin olive oil
optional: ½ T.S.  truffle oil
2 T.S.    balsamic vinegar
2 t.s    honey
1 t.s.    Dijon mustard
1 T.S.    minced garlic
½ t.s.    salt
¼ t.s.    ground black pepper


Mix all of the ingredient in a bowl and whisk together well or,
place all of the ingredients in a jar and shake well.

 
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레몬 샐러드 드레싱 (Lemon Vinaigrette Dressing)
이태리 요리 (Italian Cuisine)
 
레몬 1 개의 주스  (=3T.S)    
레몬 껍질 갈은    ¼ t.s.
올리브유   ½ C    
   optional: 트러플 오일 ½ T.S.
발사믹 식초   2 T.S.    
  2 t.s    
머스타드   1 t.s.    
다진 마늘   1 T.S.    
소금    ½ t.s.    salt
통후추 갈은   ¼ t.s.    
 
그릇에 재료를 모두 넣고 저어 준다.
또는 병에다 재료를 모두 넣고 흔들어 준다.
 
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