6/21/2007

Shrimp Mold Dip (양식)


새우 Mold Dip (Shrimp Mold Dip)
양식 (American Cuisine)



























새우 Mold Dip (Shrimp Mold Dip)
양식 (American Cuisine)


(A) 16 oz Cambel 토마토 스프
    8 oz   크림 치즈

(B) 1 C 마요네즈
    ¼ C   세로리 다진것
    1/ C   양파-다진것
    2 깡통(작은새우) - 쥬스는 따라 버린다.

(C) 맛이 첨가되지 않은 젤로 1 pkg.
    (=Knox,=1T.S.)
    ¼ C   뜨거운 물


만드는법:

1.(A) 재료를 작은 냄비에 같이 넣어
    약한불로 끓이거나 중탕을 시킨다.
    가끔 저어준다

    Mold그릇은 PAM을 뿌려준다.
    큰 그릇에 (B) 재료를 넣은후,

2. (C) 재료를 섞은후 (B)그릇에 넣고,
    끓인 (A)도 (B)그릇에 같이 부어 섞어준다.
    이것을 Mold에 부어 냉장고에 밤새 넣어 둔다.

    Mold를 뜨거운 물에10초 정도 담궈 Mold에서
    빼기 쉽게 만든후 접시위에 놓고 크랙커와 같이 내 놓음.





Shrimp Mold Dip (새우 Mold Dip)

(A) 16 oz   Cambel Tomato Soup
    8 oz   cream cheese

(B) 1 C mayonnaise
    ¼ C   chopped celery
    1/ C   onion –chopped
    2   can (small size) shrimp - drained

(C) unflavored jello   1 pkg. (=Knox,=1T.S.)
    ¼ C   hot water
    Mix together and set a side.


Put (A) into small pot,
and cook slowly at low heat
(or use double boiled pot).
Stir it often.

Spread the mold container with PAM lightly.

Mix (B) into a large bowl,
and mix (C) and pour into (B),
add cooked (A) into (B)

Mix all together and pour on mold
and let it sit in refrigerator over night.

Remove Shrimp mold from mold.
(Use hot water bath in large bowl,
let it stay 10 second and remove from the mold.)

Serve with crackers.

                                                                         - From  Suzanne Rowe -





































































댓글 없음:

댓글 쓰기