6/19/2007

Crab Meat Canapé.- Hors d’oeuvre (오도브)

게살 오도브/게살 카나페
(Crab Meat Canapé.- Hors d’oeuvre )


















게살 오도브/게살 카나페
(Crab Meat Canapé.- Hors d’oeuvre )

                                                                            -  별나라 -



게 –작은 깡통 2 개 (또는 찐게살 2C)

마요네즈 ½ C

홀스레디쉬 2 t.s.

후추-약간

설탕 1 t.s.

세로리 2T.S.–잘게 다짐

피클 다진것 -2 T.S.

파 1 T.S.–다진것


모든 재료를 잘 섞는다 이것은 냉장고에 보관해 두었다가
먹기 5분전에 크랙카에 얹어 내 놓는다.


크랙카위에 달걀을 삶아 동그랗게 썰어 얹은후,
그위에 섞은 게살을 얹는다.



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Crab Meat Canapé.- Hors d’oeuvre
(게살 오도브)



-                                                          -  Beol Na Ra -


2 small Can - Crab meat (or any Crab meat 2C)

Mayonnaise ½ C

Horseradishes 2 t.s.

Pepper- dash

Sugar 1 t.s.

Celery 2T.S. –chopped small

Pickle 2 T.S. -Chopped

Green onion 1 T.S.–chopped



Mix together and keep in refrigerator
and make it 5 min before serve.


Place thin sliced egg on top of cracker,


And put crab mixture on top of the sliced egg.






























                    



 


 




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