게살 오도브/게살 카나페
(Crab Meat Canapé.- Hors d’oeuvre )
게살 오도브/게살 카나페
(Crab Meat Canapé.- Hors d’oeuvre )
- 별나라 -
게 –작은 깡통 2 개 (또는 찐게살 2C)
마요네즈 ½ C
홀스레디쉬 2 t.s.
후추-약간
설탕 1 t.s.
세로리 2T.S.–잘게 다짐
피클 다진것 -2 T.S.
파 1 T.S.–다진것
모든 재료를 잘 섞는다 이것은 냉장고에 보관해 두었다가
먹기 5분전에 크랙카에 얹어 내 놓는다.
크랙카위에 달걀을 삶아 동그랗게 썰어 얹은후,
그위에 섞은 게살을 얹는다.
**********
Crab Meat Canapé.- Hors d’oeuvre
(게살 오도브)
- - Beol Na Ra -
2 small Can - Crab meat (or any Crab meat 2C)
Mayonnaise ½ C
Horseradishes 2 t.s.
Pepper- dash
Sugar 1 t.s.
Celery 2T.S. –chopped small
Pickle 2 T.S. -Chopped
Green onion 1 T.S.–chopped
Mix together and keep in refrigerator
and make it 5 min before serve.
Place thin sliced egg on top of cracker,
And put crab mixture on top of the sliced egg.
(Crab Meat Canapé.- Hors d’oeuvre )
게살 오도브/게살 카나페
(Crab Meat Canapé.- Hors d’oeuvre )
- 별나라 -
게 –작은 깡통 2 개 (또는 찐게살 2C)
마요네즈 ½ C
홀스레디쉬 2 t.s.
후추-약간
설탕 1 t.s.
세로리 2T.S.–잘게 다짐
피클 다진것 -2 T.S.
파 1 T.S.–다진것
모든 재료를 잘 섞는다 이것은 냉장고에 보관해 두었다가
먹기 5분전에 크랙카에 얹어 내 놓는다.
크랙카위에 달걀을 삶아 동그랗게 썰어 얹은후,
그위에 섞은 게살을 얹는다.
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Crab Meat Canapé.- Hors d’oeuvre
(게살 오도브)
- - Beol Na Ra -
2 small Can - Crab meat (or any Crab meat 2C)
Mayonnaise ½ C
Horseradishes 2 t.s.
Pepper- dash
Sugar 1 t.s.
Celery 2T.S. –chopped small
Pickle 2 T.S. -Chopped
Green onion 1 T.S.–chopped
Mix together and keep in refrigerator
and make it 5 min before serve.
Place thin sliced egg on top of cracker,
And put crab mixture on top of the sliced egg.
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