Roast Cornish Hens with Golden Fried Rice
1.Preheat oven for Broil and High.
Place the hens on a cooking pan and cover
with foil.
(로스트 영계와 황금 볶음밥)
American Cuisine (양식)
Roast Cornish Hens with Golden Fried Rice
(로스트 영계와 황금 볶음밥)
(로스트 영계와 황금 볶음밥)
American Cuisine (양식)
(A).2
Cornish hens
1 T.S.
butter
(B)
¼ t.s. salt
pepper - dash
garlic powder – dash
onion powder - dash
chicken seasoning (or poultry seasoning) –
dash
paprika - dash
thyme – dash
¼ C oil
¼ C oil
1.Preheat oven for Broil and High.
2.
Wash hens clean with water and drain them.
Cut in half of front side only and open the
hen.
3.
Coat each hen with butter.
Sprinkle above spices in order as listed
above ingredients (B)
on the front and back sides.
Place hens front side up.
Sprinkle oil on top of the hens.
4.
Place on bottom oven rack and broil under high heat
for 10 minutes.
Flip to back side up, sprinkle some oil
evenly and cook
for 10 minutes.
Flip again front side up and cook for 10
minutes.
Flip again to back side up and for glaze
the top of the hens
Using the dripping oil inside the pan, cook
for 5 minutes.
Glaze with dripping oil again and cook for
5 more minutes.
5.
Serve with fried golden rice and coleslaw.
로스트 영계와 황금 볶음밥
(Roast Cornish Hens with Golden Fried Rice)
양식 (American
Cuisine)
(A).영계 2 마리
버터 1 T.S.
(B)
소금 ¼ t.s.
후추 약간
마늘가루 약간
양파 가루 약간
닭 씨즌닝 약간
파프리카 약간
타임 약간
(C)
식용유 ¼ C
1.오븐은 Broil, High로 예열 한다.
2.
닭은 깨끗이 물로 씻은 후 물기를 뺀다.
닭은 배쪽 만 반으로 갈라 납작하게 한다.
3.
닭은 버터를 앞 뒤로 약간만 발라 준다.
닭 앞 뒤로, 모든 양념 (B)를 순서 대로 골고루 뿌려 준다.
호일을 깐 쿠킹 팬에 배를 위로 하고 얹어 놓는다.
식용유를 닭 위에 골고루 뿌려 준다.
4.
이것을 오븐의 맨 밑에 칸에 넣고 10분간 굽는다.
뒤집어 등이 위로 하게 하고 식용유를 위에 조금 뿌려 준 후
10분간 구어 낸다.
다시 뒤집어 배가 위로 하여 10 분간 구어 낸다.
다시 뒤집어 등쪽을 위로 하고 팬에 있는 기름을 닭 위에 뿌려 준후
5 분간 구어 낸다.
다시 한번 팬에 있는 기름을 닭 위에 뿌려 준후
5 분간 더 구어 낸다.
5.
황금 볶음 밥과 콜슬로와 같이 내 놓는다.
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