10/17/2019

 
Reuben Sandwich (루벤  샌드위치 / 루빈  샌드위치)
American Cuisine (양식)
 
 




Reuben Sandwich (루벤  샌드위치 / 루빈  샌드위치)
American Cuisine (양식)
The Reuben is an American invention with many cultural connections.


(A).8   slices rye bread with caraway seed – ½  inch thick
     8    slices deli sliced Swiss cheese
     4    slices of individually-wrapped Swiss single cheese (very soft)
     4   very thin slices deli sliced corned beef ½ lb
     1 C  sauerkraut

(B)  Dressing
     2 T.S.  Thousand Island dressing
     1 T.S.   mayonnaise
     1 t.s.    grey poupon mustard (country Dijon)
     Mix together well.

(C) 1 T.S.  butter

(D) Serve with:
     potato chips
     kosher dill pickles
 

1.Add ingredients in the following order:
 
    on 4  rye bread slices
    lightly spread dressing mixture one top side of
    bread    slices
    1   slice of  deli Swiss cheese
    1   slice Swiss single cheese
    thin sliced corn beef
     sauerkraut – drained well and fried in the pan 
     for 2 minutes
    1 slice  deli Swiss cheese
    lightly spread dressing mixture one top side of
    rye bread slices
 

2. Preheat pan over medium-low heat.
    Butter pan very lightly pan and place sandwich in the pan.
    Cover the pan and heat sandwich approximately
    2 minutes on each side until golden brown and
    the cheese is melted.

3. Serve with potato chips and pickles.

 

루벤  샌드위치 / 루빈 샌드위치 (Reuben Sandwich)        
양식 (American Cuisine)


(A)
캐러 웨이 씨(caraway seed)가 들어 있는 호밀 빵 8 조각
                                              – ½  인치(1.5 Cm) 두께
    
델리 슬라이스  스위스 치즈  8
    한개씩 포장된  스위스치즈  4   (부드럽다)
    매우 얇게 썰은 콘비프 ½ lb
    1 C  
ՙ사워 크라우트 (sauerkraut)

(B) 드레싱:
    사우전 아일랜드 드레싱  (Thousand Island dressing)   2  T.S
    마요네즈     1 T.S.
    드존 그레이 푸폰 머스타드 (grey poupon mustard /country Dijon)  1 t.s.
    
잘 섞어주세요.

(C).
버터  1 T.S
(D)
함께 내 놓는 음식:
    
감자 칩 (포테토 칩)
    
오이 피클

1.순서대로 재료를 추가 한다.

    4
개의 호밀 빵
    
빵의 한쪽 위에 드레싱 섞은것을 가볍게 펴 발라 준다.
    
스위스 치즈 1
    
스위스 싱글 치즈 1 (부드럽다)
    
얇게 썬 콘비후 (corn beef)
   
사워 크라우트-  물기를 채에 받친 후, 냄비에 1 분 동안 볶는다.
    
스위스 치즈 1
    
호밀 빵 조각의 한쪽 상단에 드레싱 혼합물을 가볍게 펴 발라줍니다.
 

2. 팬을 중간 정도의 낮은 열로 예열한다.
    
냄비에 버터를 가볍게 바르고 냄비에 샌드위치를 ​​넣는다.
    
뚜껑을 덮고,샌드위치갈색으로  될 때까지2 분간 구운뒤, 뒤집어서
    뚜껑을 덮고 다시 2분간 굽는다.

3.
감자 칩과 피클과 함께 내 놓는다.






 







 







 
 
 
 



 
 








 
 


 





 






 
 
 
 
 
 


 

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