Creamed Spinach (크림 시금치)
American Cuisine (양식)
American Cuisine (양식)
(A).40 oz (2 lb) fresh leaf
spinach
or 2 packages (=20 oz.) chopped frozen spinach
(B) 4 T.S. butter
2 shallots or onion – diced
(=3 T.S.)
1 T.S. minced garlic
(C) 2 T.S. flour
(D) 1½ C milk
(E) ½ C sour cream
½ C Half and Half
(F) ¼ t.s. nutmeg
¼ t.s. sea salt
¼ t.s. pepper
(G) 3 T.S. grated parmesan cheese
4 oz. cream
cheese - softened
1. Fresh spinach: Wash
spinach very thoroughly and drain.
In a large pot, fill with water and add 1 t.s. salt then boil it.
Pour fresh spinach into hot water and blanched for 3 minutes
then drain it.
Rinse with cold water, drain,
then squeeze as much
excess water as possible.
Chop the spinach bundles into a ¾ inch width.
Frozen
spinach: Frozen chopped spinach-drained.
Throw frozen spinach and squeeze as much
excess water as possible pressed, and cut into very
small-size pieces. Set aside.
2.In a skillet,
put ingredients (B) and saute at medium
heat until soft for 3 minutes.
3. Add flour
and stir for 1 minute.
4. Slowly
pour milk, then add ingredients (E) and stir well.
5. Add ingredients
(E), and cook at low heat.
Add spinach and stir well, then add
ingredients (F) and
Stirring occasionally
for 8 minutes.
6. Add parmesan cheese, then stir well
until completely
blended.
크림 시금치 (Creamed Spinach)
양식 (American Cuisine)
(A).시금치 40 oz (2 lb)
또는 시금치 얼린 것/ 작게 자른 것 2 봉지 (=20 oz)
(B) 버터 4 T.S.
샬롯 2개 (=3 T.S.), 또는 양파
다진 마늘 1 T.S.
(C) 밀가루 2 T.S.
(D) 우유 1½ C
(E) 싸워 크림 ½ C
Half and Half / 하프 엔 하프 ½ C
(F) 넛맥 ¼ t.s.
천일염 ¼ t.s.
후추 ¼ t.s.
(G) 파마산 치즈 갈은 것 3 T.S.
크림치즈 4 oz
1. 생
시금치:
시금치는 깨끗이 씻은 후 물기를 뺀다.
큰 냄비에 물을 끓이고 소금을 1 t.s.을 넣고 끓으면 시금치를
넣고 3분간 데쳐 내어 곧바로 찬물에 행구고, 물기를
꼭 짜 준다.
이것을 여러 번 잘라 준다.
조그맣게
자른
얼린
시금치:
얼린 시금치는 녹힌다.
물에 한번 헹구고, 물기를 꼭 짜 준 후 옆에 놓아 둔다.
2. 후라이 팬에 (B) 재료를 같이 넣고 중불에서 3분간
볶아 준다.
3. 여기에 밀가루를 넣고 1분간 볶아 준다.
4. 우유를 천천히 부어 주며 뭉치지 않게 잘 저으면서
(E) 재료를 넣고 잘 저어 준다.
5. 여기에 시금치를 넣고, (F) 재료를 넣고, 약불에서 8분간
저어 준다.
6. 파마산 치즈를 넣어 주고 잘 섞이게 저어 준다.
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