1/18/2023

 Green Bean and Fried Onion Casserole

(껍질 캐서롤)

American Cuisine (양식)









Green Bean and Fried Onion Casserole

(껍질 캐서롤)

American Cuisine (양식)


(A).2 C   frozen cut green beans

      ¾ C   milk

      1 can (10.5 oz)     Cream of Mushroom Soup

      1/8 t.s.    pepper

      ½ t.s.    paprika

      ½ C    shredded cheddar cheese

      ¼ C     mozzarella cheese

      ½ can (=3oz)    Dunkee French Fried onion

 

(B) ½  can (=3oz)     Dunkee French Fried onion

 

 

 

1.Preheat oven at Bake 350°F(=175°C).


2. Combine  ingredients (A) in a bowl.

   Pour into a  1½ Q (=8x8 inch) greased Casserole Dish.

 

3. Bake uncovered  at 350°F(=175°C) for 30 minutes.

 

4. Sprinkle remaining onion on top and bake  for 5 minutes

   longer.

 

 

                             ***************


 

껍질 캐서롤 (Green Bean and Fried Onion Casserole)

양식 (American Cuisine)

 

(A).껍질 얼린   2 C  

      우유   ¾ C  

     캠블,버섯 스프(Cream of Mushroom Soup) 1 can (10.5 oz)    

      후추   1/8 t.s.   

      파프리카 가루   ½ t.s.   

      체다 치즈 갈은   ½ C   

      모짜랠라 치즈 ¼ C    

       양파 튀긴 (Dunkee, French Fried onion) ½ can (=3oz)   

 

(B) 양파 튀긴 (Dunkee, French Fried onion) ½ can (=3oz)    

 

                                                                                    

 

1.오븐은 350°F(=175°C) 예열 한다.

 

2. 그릇에 (A)쨰료를 모두  넣고   섞어 준다.

   이것을  1½ Q (=8x8 inch) 기름 캐서롤 그릇에 모두

   부어 준다.

 

3. 오븐에 넣고  350°F(=175°C) 30분간 굽는다.

 

4. 나머지 ½ 캔의 양파 튀긴 것을 위에 골고루 뿌려

   5분간 구어 낸다.



                           **************




















**************










****************












************











************










                                                      *************







댓글 없음:

댓글 쓰기