Broccoli Rice Casserole (브로콜리와 밥 카세롤)
American
Cuisine (양식)
Broccoli Rice Casserole (브로콜리와 밥 카세롤)
American
Cuisine (양식)
(A).2 C frozen broccoli-cut
into bite size pieces
1 t.s. salt
(B) 3 T.S. butter
2/3 C chopped onions
½ T.S. minced garlic
(C) 3 T.S. flour
pepper dash
2½ C milk
(D) 3 T.S. cream cheese
1¼ C shredded cheddar cheese
½ C shredded mozzarella cheese
½ t.s. dry mustard
½ t.s. smoked paprika (or paprika)
salt dash
optional: If you
add 2 C of turkey meat, then it will be
wonderful Leftover
Turkey Meal.
(F) ½ C shredded cheddar cheese
1.Preheat oven at 350°F (175°C)
Grease the casserole dish.
2. In a large bowl, fill with water, add salt and stir well.
Rinse frozen broccoli and
drain it thoroughly and put aside.
3. In a medium large pot, put butter and chopped onion
and stir well.
Cook onion until soft for 10
minutes at medium heat.
4. Add flour and stir.
Add milk pouring gradually, stir
well until thick.
5. Remove from heat and add ingredients (D) and
stir well.
Add cooked rice and stir well,
then add broccoli and stir
well again.
6. Pour into a greased casserole dish.
Sprinkle ½ C of cheese on top.
7. Uncover and bake at 350°F (175°C) for 35 minutes.
Change the oven setting to Broil
and cook until top is a
little brown for 7-10 minutes.
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브로콜리와 밥 카세롤 (Broccoli Rice
Casserole)
양식
(American Cuisine)
(A).브로콜리 얼린 것 2 C
소금 1
t.s.
(B) 버터 3 T.S.
잘게 다진 양파 2/3 C
다진 마늘 ½
T.S.
(C) 밀가루 3 T.S.
후추 약간
우유 2½ C
(D)크림 치즈 3 T.S.
체다치즈 1¼ C
모짜랠라 치즈 ½ C
머스타드 가루 ½
t.s.
스모크 파프리카 가루 ½ t.s.
소금 약간
(E) 밥 2 C
optional: 터키 살을 작게 자른 것 2 C 을 같이 넣으면
Leftover 터키로 만든 음식이 된다.
(F) 체다 치즈 ½ C
1.오븐은 350°F (175°C) 로 예열을 한다.
카세롤 은 기름기를 발라 준다.
2.큰 그릇에 물을 채우고 소금을 풀어준 후 이것으로 브로콜리를
한번 헹궈 낸다. 물기가 많으니 종이 타올로 물기를 빼 주고
옆에 놓아 둔다.
3. 중간 크기의 냄비에 (B) 재료를 넣고 중불에서 10분간 볶아 준다.
4. 여기에 밀가루를 넣고 볶다가 우유를 천천히 부어 주며
계속 저어 주며 걸쭉 해 질때까지 끓인다.
5. 불을 끄고, (D) 재료와 밥을 넣고 잘 섞은 후 브로콜리를
넣고 잘 섞어 준다.
6. (#5)를 카세롤에 부어 준다.
그 위에 치즈를 골고루 뿌려 준다.
7. 오븐에 넣고 350°F (175°C)로 35분간 구어 낸다.
오븐을 Broil로 바꾸고 카세롤 치즈가 약간 브라운 색이
되게 7-10분간 구어 낸다.
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