1/24/2023

 Garlic Bread (마늘 )

American Cuisine (양식)























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(A).Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

American cuisine (양식)




 


(A).Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

American cuisine (양식)


 

   1 stick (=1/2 C ,=1/4 lb, =8 T.S.)    butter - melted

   2 T.S.   chopped fresh parsley leaves

   1 T.S.    chopped fresh basil leaves

   1 T.S.   minced garlic by knife

   1 t.s.    garlic powder

   sea salt     dash

   ground black pepper   dash

   ¼ C   parmesan cheese

 

   Melt butter butter and mix all ingredients above together.

 

 

Serve with crusty baguette

It is good to serve with Garlic Bread or Steak.

 

I made it 3 times potion.

When I was making this I tripled it.

You can use it longer if you put it in the refrigerator or

You can keep it more longer in the freezer.

 

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(A). 마늘 허브 버터 (Garlic Herb Butter)

양식 (American cuisine)


 

   버터   1 stick (=1/2 C ,=1/4 lb, =8 T.S.)  - 녹인다

   파슬리 곱게 다진     2 T.S.  

   바질 곱게다진     1 T.S.   

   다진 마늘    1 T.S.  

   마늘 가루    1 t.s.   

   천일염    약간

    통후추 가루      약간

    파마산 치즈   ¼ C  

 

그릇에 함께 넣고 섞어 준다.

 

바게트 빵과 함께 먹는다.

마늘 만들 때나, 스테이크를 만들 사용하면 좋다.

 나는 이것을 만들 3배로 만든다.

냉장고에 넣었다 쓰면 좋고, 냉동고에 얼리면 오래 사용

있다.

 

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(A).Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

 

(A).1 stick (=1/2 C ,=1/4 lb, =8 T.S.)    butter - melted

   2 T.S.   chopped fresh parsley leaves

   1 T.S.    chopped fresh basil leaves

   1 T.S.   minced garlic by knife

   1 t.s.    garlic powder

   sea salt     dash

   ground black pepper   dash

   ¼ C   parmesan cheese

 

   Melt butter butter and mix all ingredients above together.

 


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(A).마늘 허브 버터 (Garlic Herb Butter)

양식 (American cuisine)

 

   (A).버터   1 stick (=1/2 C ,=1/4 lb, =8 T.S.)  - 녹인다

     파슬리 곱게 다진     2 T.S.  

     바질 곱게다진     1 T.S.   

     다진 마늘    1 T.S.  

     마늘 가루    1 t.s.   

     천일염    약간

      통후추 가루      약간

      파마산 치즈   ¼ C  

 

그릇에 함께 넣고 섞어 준다.


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1.Garlic Bread  (마늘 ) A.





1.Garlic Bread  (마늘 ) A.


(A). Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

(B) ½  loaf baguette

(C) 1 T.S. extra virgin olive oil

(D) optional for 2nd piece : 2 T.S.    mozzarella cheese

 

 

1.Preheat oven at bake 350°F (175°C).


2. Cut French bread (baguette) into half and cut lengthwise.

    Spread (A) Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터) mixture

   evenly on top of the baguette.

   Sprinkle extra virgin olive oil evenly on top.

   optional: 2nd piece: Sprinkle mozzarella cheese on top.


3. Place on a baking tray.

   Bake at 350°F (175°C)  for 15 minutes until browned.


4. Cut each garlic bread 4 pieces into quarters.

 

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1. 마늘 (Garlic Bread) A.

 

(A). Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

(B) 바게트 (후랜치 브래드)   ½

(C) 올리브    1 T.S.

(D) optional - 두번째 : 모짜렐라 치즈    2 T.S.   

 

 

1.오븐은 bake, 350°F (175°C) 예열 한다.


2.바게트는 반으로 잘라 길게 반으로 갈라 준다.

   바게트 위에 (A) Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

   골고루 발라 준다.

   위에 올리브유를 골고루 뿌려 준다.

optional:  2번째 조각에는 모짜렐라 치즈를 위에 뿌려 준다.


3. 바게트는 베이킹 쟁반에 얹어 놓는다.

   오븐에 넣고bake, 350°F (175°C)  15분간 구어 낸다.


4. 오븐에서 꺼내어 4등분 그릇에 담는다.

 

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 2. Garlic Bread (마늘 바게트) B.




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2. Garlic Bread (마늘 바게트) B.

(A). Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

(B) ½ loaf    baguette 

(C) 1 T.S.   extra virgin olive oil

(D) 2 T.S.    mozzarella cheese

 


1.Preheat oven at bake 350°F (175°C).


2. Slice French bread (baguette) into ½ inch slices.

    Spread (A) Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터) mixture

   evenly on top of each slices

   Sprinkle extra virgin olive oil evenly on top.

   Sprinkle mozzarella cheese on top.


3. Place on a baking tray.

   Bake at 350°F (175°C)  for 15 minutes until browned.

 

 

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2. 마늘 바게트 (Garlic Bread) B. 

(A). Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

(B) 바게트 (후랜치 브래드)   ½

(C) 올리브    1 T.S.

(D) 모짜렐라 치즈    2 T.S.   

 

 

1.오븐은 bake, 350°F (175°C) 예열 한다.


2.바게트는 사선으로 ½ 인치 (1 cm) 두께로 자른다.

   자른 바게트 위에 (A) Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

   한쪽에만 골고루 발라 준다.

   위에 올리브유를 골고루 뿌려 준다.

   위에  모짜렐라 치즈를 위에 뿌려 준다.


3. 바게트는 베이킹 쟁반에 얹어 놓는다.

   오븐에 넣고bake, 350°F (175°C)  15분간 구어 낸다.

  

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3.English Muffin toast (잉글리쉬 머핀 토스트)Appetizer





3.English Muffin toast (잉글리쉬 머핀 토스트)Appetizer 

(A). Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터) 

(B) 4    English muffins

(C) 1 T.S.   extra virgin olive oil

 


1.Preheat oven at Broil.


2. Cut each English muffin in half, top and bottom, by knife.

    Spread (A) Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터) mixture

   evenly on top of each English muffin.

   Sprinkle extra virgin olive oil evenly on top.

   Sprinkle mozzarella cheese on top.


3. Place on a baking tray.

   Bake at broil for 2 minutes until browned.

   Be careful to watch closely to not burn it.


4. Cut each muffin piece evenly into quarters..

 

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3. 잉글리쉬 머핀 토스트 (English Muffin toast ) – Appetizer

(A). Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

(B) 잉글리쉬 머핀    4   

(C) 올리브     1 T.S.

 

 

1.오븐은 Broil 예열 한다.


2.잉글리쉬 머핀은 칼로 아래로  반으로 자른다.

   자른 잉글리쉬 머핀 위에 (A) Garlic Herb Butter

    (마늘 허브 버터)  쪽에만 골고루 발라 준다.

   위에 올리브유를 골고루 뿌려 준다.


3. 잉글리쉬 머핀은 베이킹 쟁반에 얹어 놓는다.

   오븐에 넣고Broil 2분간 구어 낸다.

   금방 태우기 쉬우니 옆에서 지켜 보아야 한다.


4. 오븐에서 꺼내어 각각 4등분을 하여 접시에 담느다.

 

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