Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)
American cuisine (양식)
Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)
American cuisine (양식)
1 stick (=1/2 C ,=1/4 lb, =8
T.S.) butter - melted
2 T.S. chopped fresh
parsley leaves
1 T.S. chopped fresh basil leaves
1 T.S. minced garlic by
knife
1 t.s. garlic powder
sea salt dash
ground black pepper dash
¼ C parmesan cheese
Melt butter butter and mix all ingredients above together.
Serve with
crusty baguette
It is good to serve with Garlic Bread or Steak.
When I was making this I tripled it.
You can use it longer if you put it
in the refrigerator or
You can keep it more longer in the
freezer.
마늘 허브 버터 (Garlic Herb Butter)
양식 (American cuisine)
버터 1 stick (=1/2 C ,=1/4 lb, =8
T.S.) - 녹인다
파슬리 곱게 다진 것 2
T.S.
바질 곱게다진 것 1 T.S.
다진 마늘 1
T.S.
마늘 가루 1 t.s.
천일염 약간
통후추 가루 약간
파마산 치즈 ¼ C
큰 그릇에 함께 넣고 잘 섞어 준다.
바게트 빵과 함께 먹는다.
마늘 빵 만들 때나, 스테이크를 만들 때 사용하면 좋다.
나는 이것을 만들 때 3배로 만든다.
냉장고에 넣었다 쓰면 좋고, 냉동고에 얼리면 더 오래 사용
할 수 있다.
댓글 없음:
댓글 쓰기