1/22/2023

 Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

American cuisine (양식)





 





Garlic Herb Butter (마늘 허브 버터)

American cuisine (양식)


   1 stick (=1/2 C ,=1/4 lb, =8 T.S.)    butter - melted

   2 T.S.   chopped fresh parsley leaves

   1 T.S.    chopped fresh basil leaves

   1 T.S.   minced garlic by knife

   1 t.s.    garlic powder

   sea salt     dash

   ground black pepper   dash

   ¼ C   parmesan cheese

 

   Melt butter butter and mix all ingredients above together.

 

 

Serve with crusty baguette

It is good to serve with Garlic Bread or Steak.

 

I made it 3 times potion.

When I was making this I tripled it.

You can use it longer if you put it in the refrigerator or

You can keep it more longer in the freezer.

 

 

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마늘 허브 버터 (Garlic Herb Butter)

양식 (American cuisine)


   버터   1 stick (=1/2 C ,=1/4 lb, =8 T.S.)  - 녹인다

  파슬리 곱게 다진     2 T.S.  

  바질 곱게다진     1 T.S.   

  다진 마늘    1 T.S.  

  마늘 가루    1 t.s.   

  천일염    약간

   통후추 가루      약간

   파마산 치즈   ¼ C  

 

그릇에 함께 넣고 섞어 준다.

 

 

바게트 빵과 함께 먹는다.

마늘 만들 때나, 스테이크를 만들 사용하면 좋다.

 

나는 이것을 만들 3배로 만든다.

냉장고에 넣었다 쓰면 좋고, 냉동고에 얼리면 오래 사용

있다.

 

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