Chicken à la King (Easy way) / 치킨 알라 킹
American Cuisine (양식)
Chicken à la King (Easy
way) / 치킨 알라 킹
American Cuisine (양식)
- for 6
servings -
(A) 1 C bite-size
chicken - cooked
(boiled in
water for 1 hour and cut up into bite-size pieces)
(B) 1 can (10.5 oz) Chicken a la King
2 can (10.5 oz X 2) Campbell,
cream of mushroom soup
2 can(10.5
oz X 2) Campbell, cream of
chicken
¼ C pimentos
½ C milk
1 T.S. butter
1 C
frozen green peas or broccoli - cooked
optional: 1 C white mushrooms chopped
finely.
Place in a frying pan, add 2
T.S. butter, then stir-fry
until dark brown.
(C) 1 pkg
(10 oz.) Pepperidge Farm Puff Pastry shells.
Keep frozen until ready to bake.
1.Cooked chicken.
2. Mix ingredients
(B) together in a pot and heat at medium
heat.
Stir well often.
Turn down the heat and keep stirring.
3. Serve
with
Preheat oven at bake, 425°F.(200°C)
4. Place
shells onto ungreased baking sheet, and bake
at 425°F.(200°C) for 18
minutes.
Cool on wire rack for 5 minutes.
Use a knife to remove the ‘tops’.
5. Place
the puff pastry shell on the plate and
Fill the sauce on top of shells and cover with
the ‘tops’.
Serve
with cooked rice or puff pastry shells.
And
always serve with can of peach.
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치킨 알라 킹 (Chicken à
la King) – 쉬운 방법
양식 (American Cuisine)
- for 6 servings -
(A) 닭 삶은 후 살만 작게 자른 것 1
C
(물에 끓여 1 시간 동안 끓인 후 살을 발라 작게 자른다)
(B) 치킨 알라 킹 1 can (10.5 oz)
Campbell(캠블),
크림 오브 머쉬룸 스프 2 can
(10.5 oz X 2)
Campbell,
크림 오브 치킨 2 can(10.5 oz X 2)
피멘토 ¼ C
우유 ½ C
버터 1 T.S.
삶은 완두콩 1 C
optional: 양송이 잘게 자른 것 1 C
후 라이 팬에 버터를 넣고 버섯을 넣고 같이 볶는다.
(C) Pepperidge Farm Puff Pastry shells
(퍼프 페이스트리 쉘) 1 pkg (10 oz.)
굽기 전 까지는 냉동한 상태로 보관 한다.
1.닭은 물에 넣고 1
시간 이상 삶은 후 살만 뜯어 작게 자른다.
2. 냄비에 재료 (B)
를 넣고 중불에서 잘 저어 주며 끓인다.
끓기 시작하면 불을 약하게 줄이고 계속 저어 준다.
3. 오븐은 로 bake, 425°F.(200°C)
로 예열 한다.
4. 쉘은 기름기 없는 쿠키 판에 넣고 425°F.(200°C)
오븐에
넣어 18
분간 굽는다.
오븐에서 꺼내어 5
분간 놓아 둔다.
칼끝으로 쉘 뚜껑을 빼 낸다.
5. 접시에 퍼프 쉘을 놓고,
(#2) 소스를 퍼프 쉘 속을 채워
준 후 뚜껑을 위에 얹어 준다.
이 소스를 쌀밥 위에 얹어 먹어도 좋다.
항상 깡통 복숭아와 같이 먹으면 좋다.
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