2/05/2023

 Chocolate Chip Cookies (초콜릿  쿠키)

American Cuisine (양식)






                            *******************







1. Chocolate Chip Cookies without Nuts (초콜릿  쿠키

American Cuisine (양식)


(Do not make double at once.)

 

(A).1 lb.    soft butter (=4 sticks) - room temperature, do not melt.

   2 C     brown sugar  

   1 C    white sugar 

 

(B) 6 C    flour

   1½ t.s.    salt

   1½ t.s.    baking soda

 

(C) 3    eggs

   2 T.S.    vanilla extract

 

(D) 24 oz. (=3 C)   chocolate chips

     

optional: 2. Chocolate Chip Cookies With Nuts

           2 C any nuts (walnuts, pecan nuts, macadamia nuts)

 

 

 


1.Preheat oven 350°F (175°C).

 

2. Mix ingredients (A) well by hand.

   Sift  ingredients (B) and mix with (A) by hand.


3. In the mixing bowl, add ingredients (C) and

   blend  with a hand mixer for 5 minutes

   (This is very important.) at high speed

    

4.  Mix all together by hand.


5. Add ingredients (D) and mix all together by hand.


6. Make a ball about meatball size and flatten it a little.

   Place on ungreased cookie sheet.

   They can also be a slightly bigger size.


7. Bake at 350°F (175°C). for only 8 minutes.

   (It is important to keep it to 8 minutes,

                                           bigger size - 9 minutes).

 

8. Remover cookie,  from oven, then let them rest for 5

   minutes and move to a wire rack, then cool them.

 

 

                               ****************




1. 초콜릿 쿠키 (Chocolate Chip Cookies Without Nuts)

양식 (American Cuisine)

 

(한꺼번에 두배로 만들지 )

 

(A).버터   1 lb.(=4 sticks) – 녹이지는 말고 실온에 놓아 둔다.

    설탕    2 C    

   설탕   1 C   

 

(B) 밀가루   6 C – 채에 친다.  

   소금   1½ t.s.   

  베이킹 소다    1½ t.s.   

 

(C) 계란   3    eggs

   바닐라    2 T.S.   

 

(D) 초콜릿   24 oz. (=3 C)  

     

optional: 2 C  견과류  (호두, 피칸, 마카다미아 )

 

 

 

 

1.오븐은 350°F (175°C) 예열 한다.

 

2. 커다란 그릇에 (A) 재료를 손으로 섞는다.

   다른 그릇에 (B) 재료를 같이 넣고 후에 (A) 재료에

   부어 손으로 골고루 뭉치지 않게 섞어 준다.

 

3. 다른 그릇에 (C) 재료를 같이 넣고  핸드 믹서로 Hi

   5 분간 (이것은 굉장히 중요하다) 저어 거품을 많이 낸다.

 

4. (#2)  (#3) 넣고 손으로 섞어 준다.

  

5.  여기에 (D) 재료를 넣고 손으로 섞어 준다.

 

6. 기름기 없는 베이킹 트레이 위에 반죽을 밋볼 크기로

   떠서 놓고 위를 살짝 눌러 준다.

    조금 커다란 쿠키를 만들어도 좋다.

 

7. 오븐에 넣고 350°F (175°C). 8 동안 굽는다..

   ( 8 동안을 지키는 중요 하다. 커다란 쿠키는 9)

 

8. 오븐에서 쿠키를 꺼낸 5 분간 놓아 둔다.

   그리고 와이어 랙에   개씩 조심 스럽게 옮겨 놓는다.

   쿠키를 식힌 그릇에 담는다.

 

 


                                ****************




 1. Chocolate Chip Cookies without Nuts (초콜릿 칩 쿠키
















***************









*************


















********************
 






                                  ****************


2. Chocolate Chip Cookies with Nuts  

(견과류 넣은 초콜릿 쿠키










*****************















****************












          -From Gil Moore -         


  

                           ***********************







                                  *****************






댓글 없음:

댓글 쓰기