2/19/2023

Smoked Sausage Skillet  (훈제 소시지 볶음)

American Cuisine (양식)







Smoked Sausage Skillet  (훈제 소시지 볶음)

American Cuisine (양식)


4-6 servings


(A). 1/4 C    olive oil

    2 T.S.    minced garlic (crushed)

   1 pkg.    smoked sausage-sliced

 

(B)  1    small yellow onion (sliced thin)

      red bell pepper (Large, sliced thin)

   1 pkg.    frozen broccoli (thawed)

   ½ C    chicken broth (or water)

   ½  C    tomato sauce

 

(C) 2 C    cooked rice

   1/2 C    shredded mozzarella cheese

 

 

 

 

1.Heat olive oil and stir and cook until smoked sausage is

    browned.

 

2. Add ingredients (B) and simmer for about 10 minutes until

   vegetables are tender and the liquid is absorbed.

 

3. In the meantime, cook rice according to package instructions.

   Stir rice into the skillet, sprinkle with cheese and serve.

 

 

From Hillshire Farm



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훈제 소시지 볶음 (Smoked Sausage Skillet)

양식  (American Cuisine)


4-6 인분

 

(A). 올리브유   1/4 C    

    칼로 다진 마늘   2 T.S.    

  훈제 소시지    1 .    먹기 좋은 크기로 자른다

 

(B) 작은 양파   1 얇게 친다.

   빨간 피만   1 얇게 채친다   

   브로콜리   1 .   

   육수    ½ C   

  토마토 소스    ½  C    

 

(C)   2 C    

   모짜렐라 치즈   ½ C    

 




 

1. 냄비에 올리브유를 붓고 다진 마늘을 넣고 훈제 소시지

   썰은 것을 넣고 볶는다.

 

 

2.여기에 (B) 재료를 모두 넣고 섞은 중불에서 10분간 끓인다.

 

 

3. 야기에 밥을 2 인분을  넣어 주고 섞는다.

 

4. 모짜렐라 치즈를 넣고 한번 뒤적이며 섞어 준다



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