9/17/2021

부추, 고추 잡채

(Stir-Fried Garlic Chive and Green Pepper with Steamed Roll)

중식 (Chinese Cuisine)






부추, 고추 잡채

(Stir-Fried Garlic Chive and Green Pepper with Steamed Roll)

중식 (Chinese Cuisine)


(A). 살돼지고기 (등심)     1½ C  - 얇게 채친다

    청주     1 T.S.

   간장    1 T.S.

   디진 마늘     ½ T.S.

   생강    ½ t.s.

   후추    약간

   전분 가루    1½ T.S.

   계란 흰자    1

   같이 넣고 섞어 주고 10 이상 옆에 놓아 둔다.

 

(B) 식용유    2 T.S.

 

(C) 고추기름    1 T.S.

   대파      ½ - 어슷 채친다.

   다진 마늘    1 T.S.

   생강    1 t.s.

  

(D) 양파    1 - 채친다

 

 (E) 표고버섯    3 -불려서 친다

   청양고추     3채친다.

   피만     1 - 2 (빨강, 노랑)

   모든 야채는 5 cm (=2 inch) 길이로 자른다.

 

(F) 두반장 소스    1 T.S.

   간장     ½ T.S.

   소스    1 T.S.

   후추   약간

   설탕    1 t.s.

 

(G)  참기름     ½ T.S.

   통깨     ½ T.S.

 

(H) 부추    2 C  – 5cm 길이로 썬다.

 

(I) 꽃빵    6-8

 

 

 




1.돼지고기는 썰은 ,  (A) 재료를 섞어, 10 이상

   재워 둔다.

 

2. 야채는 5 cm (=2 inch) 길이로 자르고, 얇게 치고,

   모든 재료를 모두 준비 후에 만들기 시작 한다.

 

3. 웍에 식용유를 넣고 중불에서 돼지고기 재운 것을 넣고 볶아

   익힌 돼지고기는 건져서 다른 그릇에 따로 놓아 둔다.

 

4. 웍에 남아 있는 기름과 (C) 재료를 넣고 중불에서 1분간

   볶는다.

 

5. 채친 양파를 넣고 불에서 2분간 볶아 준다.

 

6. (E) 재료 야재들을 모두  넣고 같이 1분간 볶는다.

 

7. 여기에 볶아 놓은 돼지 고기를 넣고 (F) 재료를 돌려 가며

   부어 주며 함께 2분간 볶는다.

 

8. 마지막으로 참기름과 깨소금을 위에 뿌리고 30 동안

   볶는다.

 

9. 불을 끄고 썰어 놓은 부추를 넣고 5초간 섞어 준다

 

10. 빵은 찜통의 물이 끓으면 빵을 얹고, 빵에 습기가

   차는 것을 막기 위해 뚜껑은 헝겊을 씌워 뚜껑을 닫고

   10분간 낸다.

 

11. 빵은 대로 뜯어 지니 조금 뜯어 부추 고추 잡채를

   위에 얹어 같이 먹는다.

 

   또는 위에 잡채를 얹어 덮밥으로 먹어도 좋다.

 

 


  




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Stir-Fried Garlic Chives and Green Pepper with Steamed Roll

(부추,  고추 잡채와 )

중식 (Chinese Cuisine)

 

(A). 1½ C     pork loin – sliced thinly

   1 T.S.   rice wine

   1 T.S.    soy sauce

   ½ T.S.   minced garlic

   ½ t.s.    ginger juice

   pepper   dash

   1½ T.S.  starch powder

   1    egg white

 

(B) 2 T.S.    oil

 

(C) 1 T.S.   red pepper spicy oil

   ½     large green onion - shredded

   1 T.S.   minced garlic

   1 t.s.   ginger juice

  

(D) 1  onion – shredded

 

 (E) 3  dry shiitake mushrooms

                     (soaked in water and shredded)

   3    green peppers – shredded

     1 – 2   bell peppers (green and red)

     Cut all vegetables into 5 cm(=2 inch) length.

 

(F) 1 T.S.  Dubanjang Sauce (=Chinese chili bean sauce)

   ½ T.S.   soy sauce

   1 T.S.   oyster sauce

   pepper   dash

   1 t.s.   sugar

 

(G)  ½ T.S.   sesame oil

   ½ T.S.   sesame seed

 

(H) 2 C   garlic chives – cut all into 5 cm(=2 inch) length.

 

(I) 6 - 8    steamed flour rolls

 

 

 

 

 

 

1.   Put all ingredients (A) together in a medium bowl, mix

   well and set aside for more than 10 minutes.

 

2. Cut vegetables into 5 cm (=2 inch) length then shred them.

   Prepare all the ingredients before starting to cook.

 

3. Put oil in a wok and stir-fry the pork at medium heat

   and remove the pork then set aside in a small bowl.Can't load full results

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4. Add ingredients (C) into the remaining oil in the wok and

   stir 1 minute at medium heat.

 

5. Add shredded onion and cook for 2 minutes at high heat.

 

6. Add ingredients (E) and stir-fry for 1 minute.

 

7. Add cooked pork and stir, then add ingredients (F).

   Cook for 2 minutes.


8. Sprinkle on sesame oil and sesame seeds and stir for 30 seconds.

Fry more.

...

Fry further.

...

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9. Turn off the heat, add the chopped leek and mix for 5 seconds

9. 불을 끄고 다진 대파를 넣고 5초간 섞는다

9. Turn off the heat and add the chopped leek and mix for 5 seconds.

9. 불을 끄고 다진 대파를 넣고 5초간 섞는다.

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Steam for 10 minutes.

...

Bake for 10 minutes.

...

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Alternatively, you can eat japchae on top of the rice as a bowl of rice.

또는 위에 잡채를 그릇으로 먹을 있습니다.

Alternatively, you can eat japchae on top of the rice and eat it as a rice bowl.

또는 잡채를 위에 올려 밥그릇으로 먹어도 좋다.

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9. Turn off the heat, add the garlic chives, then toss

   together for 5 seconds.

 

10. Put water, 2 inch high, into a steamer and boil the water.

   Put rolls in a steamer and cover and cook for 10 minutes.

 

   Make sure to cover and tie the lid with a cloth to prevent

   Moisture from wetting the rolls.

 

11. The flour roll is constructed by layers, so tear it little and put

   the mixture on top and eat as a wrap.

   

위에 올려 쌈과 함께 먹는다.

Put it on top and eat it together.

위에 올려서 같이 먹습니다.

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Or alternatively, you can serve the mixture on top of cooked

   rice in a bowl of rice.

 

 

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