1/25/2021

 고추 기름 만들기 (라유 / Chili Oil)

중식 (Chinese Cuisine) --> 한식 (Korean Cuisine)






고추 기름 만들기 (라유 / Chili Oil)

중식 (Chinese Cuisine) --> 한식 (Korean Cuisine)


(A). 식용유   3 C

   듬뿍 (대파 2 )

   마늘 6 - 반으로 자른다

   양파    1 채친다.  (양파 껍질도 함께 쓴다)

   생강   2 slice

  

(B) 고추가루    1 C

   고추    1½ T.S.

 

(C) 참기름  1 T.S.

 

 



 

1.처음 부터 끝까지 중불로 한다.

 

2. 양파 껍질은 깨끗이 씻은 말려서 쓴다.

   (A) 재료를 냄비에 넣은 ,  끓인다.

 

3. 파가 익고 좋은 냄새가 풍길 까지 끓인다.

 

 4. 불을 끄고, 그릇에 고추 가루, 고추 씨를 넣고 섞어

    뜨거운 기름을 채에 받쳐, 기름만 고추 가루에 붓는다.

 

5. 섞어 주고,  10 이상 놓아 두었다가 체에 기름만

   걸러 내고,  참기름을 섞는다.   냉장고에 보관하고 쓴다


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Chili Oil   (라유 /고추 기름 만들기)          

Chinese Cuisine (중식) à Korean Cuisine (한식)


 

(A). 3 C     vegetable oil  

   2     large green onions          

    6     cloves garlic  - cut into haves          

   1    onion - cut.  (Use onion skin, too)

   2 slices     ginger

  

(B) 1 C   red pepper powder

   1½ T.S.    crushed red pepper

 

(C) 1 T.S.   sesame oil

 

 

 

1.Set medium heat.

 

2. Wash the onion skins and dry them before use.

   Put the ingredients (A) in a pot and boil.

(A) Put the ingredients in a pot and boil.

...

(A) after inserting the material into the pot, and boil.

...

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3. Boil until green onions are cooked and smell good.

3. 파가 익고 향이 좋을 때까지 끓인다.

3. Boil until the wave is ripe smell good punggil.

3. 풍길 향이 익을 때까지 끓인다.

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After giving, put hot oil on the stick and pour only the oil into the red pepper powder.

...

After the semi-hot oil beneath the poles, only poured oil on the chili powder.

...

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Filter, store in the refrigerator, and use.

필터, 냉장고에 보관하고 사용하세요.

Write to filter out and store it in the refrigerator.

필터를 써서 냉장고에 보관하십시오.

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3. Boil until green onions are cooked and smell good.

 

 4. Turn off the heat.

    Put red pepper powder and crushed red pepper in a bowl

   and mix well.

   Strain the oil mixture and pour into the red pepper powder

   Mixture and mix well.

 

5. Let it sit for 10 minutes, then strain out the oil.

   Store in the refrigerator.




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