Cheese Garlic Mussels (치즈와 구운 마늘 홍합)
Style 1, Style 2,American Cuisine (양식)
Style 1: Cheese + Bread Crumbs (치즈 + 빵가루)
Style 2 : Cream Cheese + Cheese (크림 치즈 + 치즈들)
Cheese Garlic Mussels (치즈와 구운 마늘 홍합)
Style 1, Style 2, American Cuisine (양식)
(A).12 green-lipped mussels
1 t.s.
salt
(B) 2 T.S. butter
2 T.S
minced garlic
1 t.s. dried parsley flakes
(C) crushed black pepper - dash
Style 1: Cheese + Bread Crumbs (치즈 + 빵가루)
(D) ¼ C grated cheddar + mozzarella cheese - Mix together
(E) ½ C dry breadcrumbs
2 T.S. vegetable
oil
1 T.S. minced garlic
Style 2 :
(D)
4 oz
cream cheese – soften
2 T.S.
chopped green onions
optional: ½ jalapeno pepper - finely chopped
(E)
¼ C grated cheddar + mozzarella cheese - Mix together
1.Preheat
oven or turbo broiler to 375 °F.(200°C)
Defrost the green-lipped mussels by running it under
cold tap water
for approximately 2-3 minutes and set
aside (It will
continue to defrost while you are preparing
the rest of the ingredients.)
2. Bring ½ inch water in a large pot
to a simmer, increase
heat to high. Add mussels; cover pot cook for 3 to 5 minutes
or until shells open.
Discard shells that remain closed.
Drain and allow mussels to cool. Set aside.
3. Make the topping:
In a medium pot,
melt the butter at low heat and add
garlic and dried parsley flakes, and
let it cook for about
2 minutes. Set
aside.
4. Mix ingredients (E) together well - Style
1.
5. Mix ingredients (D) together well. – Style
2
6. Remove top shells. Arrange
half-shell mussels in a single
layer on a baking sheet.
Brush mussels with the melted garlic-butter -parsley mixture(#3)
one at a time.
Sprinkle with crushed black pepper on top.
7 Style
1:
Sprinkle with cheddar and mozzarella cheese mixture on top.
Sprinkle with cheese-bread crumb mixture on top.(#4)
7. Style 2:Cream Cheese + Cheese (크림 치즈 + 치즈들)
And sprinkle with cream cheese mixture on top.(#5)
Sprinkle with cheddar and mozzarella cheese
mixture on top.
8. Bake for 20 minutes. Once it has finished baking,
the oven to broil, and broil
it for 1 minutes to brown
the cheddar.
Make
sure you are watching it during this step so they
don't
burn.
Once
the cheese starts to brown and bubble, it's done.
9. Serve it
right away while it's hot and cheesy.
치즈와 구운 마늘 홍합 (Cheese Garlic Mussels) - Style 1, Style 2
양식 (American Cuisine)
Style 1: 치즈 + 빵가루 (Cheese + Bread Crumbs)
Style 2 : 크림 치즈 + 치즈들 (Cream Cheese + Cheese)
*************
(A).녹색 홍합 12개
소금 1 t.s.
(B) 버터 2 T.S.
다진 마늘 2 T.S
마른 파슬리 가루
1 t.s.
(C) 통후추 – 갈아서 뿌린다. 약간
Style 1: 치즈 + 빵가루 (Cheese + Bread Crumbs)
(D) ¼ C 체다 치즈 + 모짜렐라 치즈 섞은 것
(E) 빵가루 ½ C
식용유 2
T.S.
다진 마늘 1 T.S.
Style 2 : 크림 치즈 + 치즈들 (Cream Cheese + Cheese)
(D) 크림치즈 4 oz - 부드럽게 실온에 놓아 둔다
다진 파 2 T.S.
optional: 곱게 다진 할라 피뇨 고추 ½ 개
(E) ¼ C 체다 치즈 + 모짜렐라 치즈 섞은 것
1.오븐은 Bake, 375 °F.(200°C)로 예열 한다.
2. 냄비에 1 C 물을 붓고 소금을 넣고 물을 끓인다.
물이 끓으면 홍합을 넣고
뚜껑을
닫고, 3 - 5 분
동안 끓인다.
홍합이 입이
열리기 시작
하면, 홍합은 건져 내어 옆에 두어
식힌다.
3. 토핑 만들기:
중간 냄비에 버터, 다진 마늘, 파슬리를 넣고 약불에서
2분간 끓인 후 옆에 놓아 둔다.
4. 재료 (E)를 잘 섞어 준다. - Style 1.
5. 재료 (D)를 잘 섞어 준다. – Style 2
6. 홍합의 위 껍데기는 떼어 버리고 베이킹 시트에 얹어
놓는다.
녹힌 마늘-버터 소스를 솔로 홍합 한 개씩 발라 준다.(#3)
통후추를 갈아서 홍합 위에 하나씩 뿌려 준다.
7. Style
1: 치즈 + 빵가루 (Cheese + Bread Crumbs)
체다
치즈와 모짜렐라 치즈
섞은 것을 얹어
준다. (#4)
빵가루 섞은 것을 위에 얹어 준다. (#4)
7. Style 2: 크림 치즈 + 치즈들 (Cream Cheese + Cheese)
크림치즈 섞은
것을 1 t.s. 씩
떠서 홍합 위에 얹는다.(#5)
체다 치즈와 모짜렐라
치즈 섞은 것을 그 위에 얹어 준다. (#5)
8. 오븐에 넣고
20분간 구운 후, 오븐을 Broil로 바꾸고1분간
더 구어 준다.
금방 타 버릴 수 있으니 오븐 앞에서 기다렸다 꺼낸다.
9. 뜨거울 때 바로 내 놓는다.
Style 1: Cheese + Bread Crumbs (치즈 + 빵가루)
Style 2 :
******
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