피자 (Pizza) 와 Pizza Sauce
이태리 요리 (Italian Cuisine)
Pizza Sauce From 파브리 셰프 (Fabrizio Ferrari Chef)
토르티아 피자 (Tortilla Pizza) - Air Fryer로 350°F (=177 °C )로 5분간 군다.
Style 1 : 페파로니 치즈 피자 (Pepperoni Cheese Pizza)
(A). 기름 종이
토르티아 2장
(B). 토마토 피자
소스 6
T.S.
모짜랠라 치즈 (또는 4 cheese Mexican) ½ C
토핑 : 페퍼로니 14 조각
부팔라 치즈 (=생 모짜렐라 치즈) ½ C
고추기름 (또는 올리브유) 2
T.S.
생 바질 잎 7 개
Cheddar & Queso Quesadilla
Natural cheese)
1.기름 종이는 토르티아 보다
1 인치 정도 넓게 가위로 잘라,
접시위에 놓고, 토르티아 한 장을 위에 올린다.
2. 토르티아에 3 T.S. 토마토 피자 소스를 얹어 넓게 펴준다.
3. 그 위에 모짜렐라 치즈나 4 종류 치즈를 그 위에 골고루
뿌려 준다.
4. 페퍼로니를 위에 얹어 준다.
5. 부팔라 치즈
(=생 모짜렐라 치즈)를 손으로 떼어
페퍼로니
사이 사이에 얹는다.
6. 고추기름 1 T.S.을
위에 골고루 뿌려 준다.
7. 바질을 위에
올리고
8. Air Fryer에 넣고 350°F (=177 °C )로 5 분간 구어 낸다.
피자
만드는
순서:
7.고추기름 1 T.S. (또는 올리유1T.S.)
6.생 바질
5.부팔라 치즈 (=생 모짜렐라
치즈,=물소의 젖으로 만든 것, 더 고급 스럽다
4.토핑 (페퍼로니)
3.치즈 (모짜렐라
치즈, 또는 4 cheese Mexican)
2.토마토 피자 소스
1.피자 도 (밀가루 반죽 또는 토르티아 )
토핑은 취향에 맞게 골라 얹어 만든다.
Extra
치즈, 페퍼로니, 소시지,
meat, 양파,
피만, 방울
토마토, 버섯, 검은 올리브, 앤쵸비, 초록 올리브, 프로슈토
(Prosciutto,
루꼴라(Rucola), 시금치, )
1.마르게리타
부팔라 피자
부팔라
치즈 (=생 모짜렐라
치즈) + 바질잎
2.페파로니 + 모짜렐라 치즈 + 바질잎
3. Meat lover pizza: 모짜렐라
치즈 + 페파로니 +
meat
+ 소시지 + 모짜렐라
치즈
4.모짜렐라
치즈 + 프로슈토+ 루꼴라 + 파마잔 치즈
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Tortilla Pizza (토르티아 피자)
Cook for 5 minutes at 350°F
(=177 °C ) with an Air Fryer.
Style
1 : Pepperoni Cheese Pizza (페파로니 치즈 피자)
(A). wax paper
2 pieces Tortilla
(B). 6 T.S. tomato pizza sauce
½ C
mozzarella cheese (or 4 Cheese Mexican)
Topping:
14 slice pepperoni
½ C
bufala cheese (=fresh mozzarella cheese)
2 T.S.
chili oil (or olive oil)
7 fresh basil leaves
(4 Cheese Mexican : Shredded Monterey
Jack, Asadero,
Cheddar & Queso Quesadilla Natural
cheese)
1.Cut the wax paper 1
inch (2.5 cm) wider than tortilla with
scissors.
Place wax paper on a plate, and place a tortilla
on top of the wax paper.
2. Spread evenly 3 T.S.
of tomato pizza sauce on the tortilla.
3. Sprinkle evenly
mozzarella cheese or 4 cheese Mexican on top.
4. Put pepperoni on
top.
5. Place bufala cheese
on top and between the pepperoni.
6. Sprinkle evenly 1
T.S. chili pepper oil on top.
7. Place the basil on
top.
8. Put in Air Fryer and
cook at 350°F (=177 °C ) for 5 minutes.
Method
for Making Pizza:
7. 1 T.S. chili pepper oil (or olive oil)
6. fresh basil ¼
C
5. bufala cheese
(=fresh mozzarella cheese)
4. Topping: pepperoni slices
3. cheese (mozzarella
cheese, or 4 cheese Mexican)
2. tomato cheese sauce
1. Pizza dough or
tortilla
Topping: Choose topping to your taste and
make it.
Extra cheese, pepperoni, sausage,
meat, onion slice,
bell pepper, cherry tomato, mushroom, black olive,
anchovy,
green olive, prosciutto,
rucola, spinach
1.Margherita
Bufala Chese Pizza
fresh bufala cheese + fresh basil leaves
2.pepperoni + mozzarella
cheese + fresh basil leaves
3. Meat lover pizza:
mozzarella cheese + pepperoni + meat
+ sausage + mozzarella cheese
4..mozzarella cheese +
prosciutto + bufala cheese + rucola
+ parmesan cheese
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Style 2 : 마르게리타 부팔라 피자 (Margherita Bufala Pizza):
토마토 피자 소스 + 부팔라 생 모짜렐라 치즈 + 생 바질
이태리의 마르게리따 (Margherita) 여왕의 이름을 따서 만든 것.
흰색, 빡간색, 초록색 세가지 색깔이 이태리의 국기를 상징한다
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Style 2 : Margherita Bufala Pizza (마르게리따 피지):
tomato pizza sauce + bufala cheese + fresh basil leaves
It is named after the Queen Margherita of Italy.
The three colors of white, Red and Green symbolize the Italian Flag.
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토마토 피자 소스 (Tomato Pizza Sauce)
애태리 요리 (Italian Cuisine)
-
Fabrizio Ferrari Chef -
(파브리치오 페라리 /
이탈리아 파브리)
(From TV골목식당)
(A).올리브 오일 3
T.S.
마늘 8개
양파 1개
(B) 토마토 페이스트 1 작은 깡통
홀토마토 또는 작게 자른 토마토 1 깡통
오레가노 1
T.S.
바질 1 T.S.
1.냄비에 올리브유를 듬뿍 넣고, 마늘은 껍질 채 칼집을
내주고 다진 양파와 함께 볶는다.
2. 양파가 반쯤
익으면, 여기에 (B)재료를 넣어
주고 같이
볶는다. 큰 토마토는 국자로 으깨면서
볶는다.
뚜껑을 덮고 중불에서 20분간 끓인다.
3. 마늘은 다
빼고, 마늘 3개는 껍질을 벗기고 냄비에
다시
넣는다. 손 믹서로 곱게
갈아 준다.
Tomato
Pizza Sauce (토마토 피자
소스)
Italian Cuisine (애태리 요리)
-
Fabrizio Ferrari Chef -
(파브리치오 페라리 /
이탈리아 파브리)
(From TV골목식당)
(A).3 - 4 T.S. olive
oil
8 cloves
garlic
1 onion
- diced
(B) 1 small can (6 oz)
tomato paste
1½ can whole tomato or diced tomato (1 can=14.5
oz) -4
T.S.
1 T.S
oregano.
1 T.S.
basil
1.Sheath 4 - 5
incisions into each garlic clove with the skin
still
on.
Put plenty of olive oil in a pot and add
garlic and diced
Onion, then stir fry them at medium heat.
2. When onion is half-way cooked, add (B) ingredients and stir.
Mash large tomato with a large ladle and
stir.
Cover and simmer for 20 minutes at medium
heat.
3. Remove all garlic
cloves from the pot and peel off only
3 garlic cloves and put them back into the pot.
Finely grind with a hand blender.
Pizza Bead (빵 피자)
Cook for 5 minutes at 350°F
(=177 °C ) with an Air Fryer.
피자 반죽 (Pizza Dough)
(A).밀가루 (또는 강력분) 2 C
소금 1 t.s.
이스트 1½ t.s.
(B) 미지근한 물
¾ C
올리브유 2
t.s.
1.작은 그릇에 미지근한 물에
이스트를 넣고
잘 섞는다.
2. 큰 그릇에 밀가루를 채에
친 후, 소금과 이스트 물을 조금씩
나누어 가며 섞어 반죽한다.
(또는 블랜더나 후드프로쎄서에 넣어 반죽해도 된다)
올리브유를 넣고 10분 간 치대어 반죽한 후, 깨끗한 그릇에
넣고 비닐을 덮어
따뜻한 실온
에서 1- 1½ 시간
동안 숙성
시킨다.
3. 잘 숙성된 반죽은 편편한
판 위에 밀가루를 뿌려
주고
반으로 잘라
동그랗고 납작하게 손으로 밀며 펴 준다.
손으로 눌러
가며 9 인치나 12 인치에 맞게
늘려 준다.
크기는 9 인치 (=22.5 cm) 또는 12 인치 ( =30 cm),
두께는 얇게 또는 두껍게 민다.
4. 토핑을 얹어, 토머토 피자 소스, 모짜렐라 치즈, 페파로니,
부팔라 치즈, 고추 기름, 생 바질 잎 을 얹는다.
5. 500 °F (=260 °C )로 예열한 오븐에서 7분간 구어 낸다
치즈가 녹고, 껍질이 브라운 색으로 되면 된 것이다.
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Pizza Dough (피자 반죽)
(A). ¾ C warm water
1½ t.s. yeast
(B) 2 C flour
1 t.s.
salt
(C) 2 t.s. olive oil
1.In a small bowl, stir together water and yeast until dissolved.
2. In a large bowl shift flour and add salt.
Add a little bit
at the time several times, and mix together
until a soft dough
forms.
(or use a blender or food processor)
Add olive oil and
mix well for 10 minutes.
Place the dough
into a large bowl and cover with plastic,
then let it sit on
a warm place for 1 – 1½ hours.
3. Sprinkle flour lightly on the kneading board by hand.
Make kneading
dough into a long shape and cut into
2 pieces.
While preparing
the topping, place the dough in a covered
container.
Knead the dough into
a round and flat shape by hand.
Stretch the dough into
a 9 or 12 inch round shape.
Size: 9 inch round (=22.5
cm) or 12 inch (=30 cm)
Thickness: make thin or thick crust
4. Add tomato pizza sauce,
mozzarella cheese, pepperoni,
bufala cheese, chili oil,
fresh basil leaves etc.
5. Preheat oven at 500°F (=260 °C) and bake for 7 minutes
until cheese is melted and
crust is nicely brown.
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