12/11/2020

피자  (Pizza) 와 Pizza Sauce

이태리 요리 (Italian Cuisine)

Pizza Sauce From 파브리 셰프 (Fabrizio Ferrari Chef)



토르티아 피자 (Tortilla Pizza) - Air Fryer 350°F (=177 °C ) 5분간 군다.

Style 1 :  페파로니  치즈 피자 (Pepperoni Cheese Pizza)



Style 1 :
 .페파로니  치즈 피자 (Pepperoni Cheese Pizza) 


(A). 기름 종이

   토르티아     2


(B). 토마토 피자 소스    6 T.S.

   모짜랠라 치즈 (또는 4 cheese Mexican)   ½ C

   토핑 : 페퍼로니     14 조각

   부팔라 치즈 (= 모짜렐라 치즈)    ½ C

   고추기름 (또는 올리브유)    2 T.S.

   바질    7

    (4 Cheese Mexican : Shredded Monterey Jack,  Asadero, 

    Cheddar & Queso Quesadilla Natural cheese)

 

 

1.기름 종이는 토르티아 보다 1 인치 정도 넓게 가위로 잘라,

접시위에 놓고, 토르티아 장을 위에 올린다.


2. 토르티아 3 T.S.  토마토 피자 소스를 얹어 넓게 펴준다.


3. 위에 모짜렐라 치즈나 4 종류 치즈를 위에 골고루

    뿌려 준다.


4. 페퍼로니를 위에 얹어 준다.


5. 부팔라 치즈 (= 모짜렐라 치즈) 손으로 떼어 페퍼로니

   사이 사이에 얹는다.


6. 고추기름 1 T.S. 위에 골고루 뿌려 준다.


7. 바질을 위에 올리고


8. Air Fryer 넣고 350°F (=177 °C ) 5 분간 구어 낸다.

 

 

피자 만드는 순서:

 7.고추기름 1 T.S. (또는  올리유1T.S.)

6. 바질

5.부팔라 치즈 (= 모짜렐라 치즈,=물소의 젖으로 만든 , 고급 스럽다

4.토핑 (페퍼로니)

3.치즈 (모짜렐라 치즈, 또는 4 cheese Mexican)

2.토마토 피자 소스

1.피자  (밀가루 반죽 또는 토르티아 )

 

 토핑 취향에 맞게 골라 얹어 만든다.

Extra 치즈, 페퍼로니, 소시지, meat, 양파피만, 방울

토마토, 버섯, 검은 올리브, 앤쵸비, 초록 올리브, 프로슈토

(Prosciutto, 루꼴라(Rucola), 시금치, )

 

1.마르게리타 부팔라 피자

   부팔라 치즈 (= 모짜렐라 치즈) + 바질잎

2.페파로니 + 모짜렐라 치즈 + 바질잎

3. Meat lover pizza: 모짜렐라 치즈 + 페파로니 + meat

    + 소시지 + 모짜렐라 치즈

4.모짜렐라 치즈 + 프로슈토+ 루꼴라 + 파마잔 치즈

 



                                ****************


Tortilla Pizza (토르티아 피자)  

Cook for 5 minutes at 350°F (=177 °C ) with an Air Fryer.


Style 1 :  Pepperoni Cheese Pizza (페파로니  치즈 피자)


(A). wax paper

    2 pieces     Tortilla    

...

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1 onion

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(B).

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Tomato Pizza Sauce 6 T.S.

토마토 피자 소스 6 T.S.

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Mozzarella cheese (or 4 kinds cheese) ½ C

모짜렐라 치즈 (또는 치즈 4 ) ½ C

Mojja raelra cheese (or 4 kinds of cheese) ½ C

짜라 엘라 치즈 (또는 치즈 4 ) ½ C

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Topping: 14 pieces of pepperoni

토핑 : 페퍼로니 14

Topping: Pepperoni 14 pieces

토핑 : 페퍼로니 14

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Buffala cheese (= raw mozzarella cheese) ½ C

팔라 치즈 (= 모짜렐라 치즈) ½ C

Part Palazzo cheese (= life mojja raelra cheese) ½ C

Part Palazzo 치즈 (= life mojja raelra 치즈) ½ C

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Chilli oil (or olive oil) 2 T.S.

칠리 오일 (또는 올리브 오일) 2 T.S.

Chili oil (or olive oil) 2 T.S.

칠리 오일 (또는 올리브 오일) 2 T.S.

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(B). 6 T.S.    tomato pizza sauce

   ½ C     mozzarella cheese (or 4 Cheese Mexican)

 

   Topping:   14 slice   pepperoni

   ½ C    bufala cheese (=fresh mozzarella cheese)

   2 T.S.     chili oil (or olive oil) 

   7     fresh basil leaves 

  

   (4 Cheese Mexican : Shredded Monterey Jack,  Asadero, 

   Cheddar & Queso Quesadilla Natural cheese)

 

1.Cut the wax paper 1 inch (2.5 cm) wider than tortilla with

   scissors.   Place wax paper on a plate, and place a tortilla

   on top of the wax paper.

 

2. Spread evenly 3 T.S. of tomato pizza sauce on the tortilla.

 

3. Sprinkle evenly mozzarella cheese or 4 cheese Mexican on top.

 

1. Cut the oil paper 1 inch wider than the tortilla with scissors,

1. 가위로 토르티야보다 1 인치 넓게 기름 종이를 자르고

1. Oil paper is wider than one inch tortilla cut with scissors,

1. 기름 종이는 가위로 자른 1 인치 또띠아보다 넓습니다.

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Place it on a plate, and place a tortilla on it.

접시에 놓고 또띠아를 올려주세요.

Place on a plate, up to one tortilla on top.

토르티야 개까지 접시에 담습니다.

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2. 3T.S. on tortilla

2. 3T.S. 또띠아에

2. Tortilla 3T.S.

2. 또띠야 3T.S.

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Add tomato pizza sauce and spread out.

...

By pyeojunda widely Pizza topped with tomato sauce.

...

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5. Peel the buffala cheese (= raw mozzarella cheese) with your hand and pepperoni

5. 손과 페퍼로니로 팔라 치즈 (= 모짜렐라 치즈) 껍질을 벗기십시오.

5. Part Palazzo cheese (= life mojja raelra cheese) off the pepper by hand, Ronnie

5. 손으로 고추를 떼어 팔라 치즈 (= 라이프 짜라 엘라 치즈), 로니

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Put it in between.

...

Boiled in between.

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6. Spread pepper oil 1 T.S. evenly on top.

6. 고추 기름 1 T.S. 위에 균등하게.

6. sprinkle evenly with chili oil 1 T.S. above.

6. 칠리 오일 1 T.S. 골고루 뿌립니다. .

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7. Put the basil on top

...

7. Lift the basil on top

...

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4. Put pepperoni on top.

 

5. Place bufala cheese on top and between the pepperoni.

 

6. Sprinkle evenly 1 T.S. chili pepper oil on top.

 

7. Place the basil on top.

 

8. Put in Air Fryer and cook at 350°F (=177 °C ) for 5 minutes.

 

 

Method for Making Pizza:

 

7. 1 T.S.   chili pepper oil (or olive oil)

6. fresh basil   ¼  C   

5. bufala cheese (=fresh mozzarella cheese)

4. Topping: pepperoni slices

3. cheese (mozzarella cheese, or 4 cheese Mexican)

2. tomato cheese sauce

1. Pizza dough or tortilla

 

 

Topping:  Choose topping to your taste and make it.

Extra cheese, pepperoni, sausage, meat, onion slice, 

bell pepper,  cherry tomato, mushroom, black olive, anchovy,

green olive,  prosciutto,  rucola, spinachChoose toppings according to your taste and make them.취향에 따라 토핑을 선택하여 만듭니다.

 

Topping singles topped makes your liking.

토핑 싱글은 당신의 취향을 만듭니다.

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Ham, Anchovy, Prosciutto, Rucola, Spinach,)

, 멸치, 프로슈토, 루콜라, 시금치,)

Ham, aenchyobi, prosciutto (Prosciutto, rukkolra (Rucola), spinach)

, 앵초 , 프로슈토 (프로슈토, 루콜라 (루콜라), 시금치)

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3. Mozzarella Cheese + Prosciutto + Rucola + Parmazan Cheese

3. 모짜렐라 치즈 + 프로슈토 + 루콜라 + 파르마 치즈

3. prosciutto mozzarella cheese + + + rukkolra Pharma cup cheese

3. 프로슈토 모짜렐라 치즈 + + + 콜라 파마 치즈

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1.Margherita Bufala Chese Pizza

    fresh bufala cheese  + fresh basil leaves

2.pepperoni + mozzarella cheese + fresh basil leaves

3. Meat lover pizza: mozzarella cheese + pepperoni + meat

    + sausage + mozzarella cheese

4..mozzarella cheese + prosciutto + bufala cheese + rucola

     + parmesan cheese


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Style 2 :  마르게리타 부팔라 피자 (Margherita Bufala Pizza):  

토마토 피자 소스 + 부팔라 모짜렐라 치즈 + 바질

이태리의 마르게리따 (Margherita) 여왕의 이름을 따서 만든 .

흰색, 빡간색, 초록색 세가지 색깔이 이태리의 국기를 상징한다



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Style 2 :  Margherita Bufala Pizza (마르게리따 피지): 

tomato pizza sauce + bufala cheese + fresh basil leaves

It is named after the Queen Margherita of Italy.

The three colors of white, Red and Green symbolize the Italian Flag.





 

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토마토 피자 소스 (Tomato Pizza Sauce)

애태리 요리 (Italian Cuisine)

-        Fabrizio Ferrari Chef -

(파브리치오 페라리 / 이탈리아 파브리) (From TV골목식당)




(A).올리브 오일    3 T.S.

   마늘    8

   양파    1

 

(B) 토마토 페이스트     1 작은 깡통 (6 oz)     

   홀토마토 또는 작게 자른 토마토  1 깡통 (1 깡통=14.5 oz)

   오레가노    1 T.S.

   바질    1 T.S.

 

 

 

1.냄비에 올리브유를 듬뿍 넣고, 마늘은 껍질 칼집을

   내주고 다진 양파와 함께 볶는다.

 

2. 양파가 반쯤 익으면, 여기에 (B)재료를 넣어 주고 같이

   볶는다.     토마토는 국자로 으깨면서 볶는다.

   뚜껑을 덮고 중불에서 20분간  끓인다.

 

3. 마늘은 빼고, 마늘 3개는 껍질을 벗기고 냄비에 다시

   넣는다.   믹서로 곱게 갈아 준다.

 


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Tomato Pizza Sauce (토마토 피자 소스)  

 Italian Cuisine  (애태리 요리)

-        Fabrizio Ferrari Chef -

(파브리치오 페라리 / 이탈리아 파브리) (From TV골목식당)


(A).3 - 4 T.S. olive oil

   8 cloves     garlic

   1    onion - diced

 

(B) 1 small can (6 oz)     tomato paste

   1½  can      whole tomato or diced tomato (1 can=14.5 oz) -4 T.S.

(A). Olive oil 3 -4 T.S.

(). 올리브 오일 3-4 T.S.

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    1 T.S   oregano.

    1 T.S.   basil




1.Sheath 4 - 5 incisions into each garlic clove with the skin

    still on.

   Put plenty of olive oil in a pot and add garlic and  diced

   Onion, then stir fry them at medium heat.

 

2. When onion is half-way cooked, add (B) ingredients and stir.

   Mash large tomato with a large ladle and stir.

   Cover and simmer for 20 minutes at medium heat.

 

3. Remove all garlic cloves from the pot and peel off only

   3 garlic cloves and put them back into the pot.

   Finely grind with a hand blender.

 

 

 

 

 

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Pizza Bead ( 피자)



Cook for 5 minutes at  350°F (=177 °C ) with an Air Fryer.







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피자 반죽  (Pizza Dough)

 

(A).밀가루 (또는 강력분)    2 C    

   소금   1 t.s.

   이스트     1½ t.s.

 

(B) 미지근한     ¾ C

   올리브유    2 t.s.




1.작은 그릇에 미지근한 물에 이스트를 넣고 섞는다.

 

2. 그릇에 밀가루를 채에 , 소금과 이스트 물을 조금씩

   나누어 가며  섞어  반죽한다.

 (또는 블랜더나 후드프로쎄서에 넣어 반죽해도 된다)


  올리브유를 넣고 10 치대어 반죽한 , 깨끗한 그릇에

   넣고 비닐을 덮어 따뜻한 실온 에서 1- 1½ 시간 동안 숙성

   시킨다.


3. 숙성된 반죽은 편편한 위에 밀가루를 뿌려 주고

   반으로 잘라 동그랗고 납작하게  손으로 밀며 준다.

   손으로 눌러 가며 9 인치나 12 인치에 맞게 늘려 준다.

   크기는 9 인치 (=22.5 cm) 또는 12 인치 ( =30 cm),

   두께는 얇게 또는 두껍게 민다.

 

4. 토핑을 얹어, 토머토 피자 소스, 모짜렐라 치즈, 페파로니,

   부팔라 치즈, 고추 기름, 바질 얹는다.


5.  500 °F (=260 °C ) 예열한 오븐에서 7분간 구어 낸다

   치즈가 녹고, 껍질이 브라운 색으로 되면 것이다.



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Pizza Dough (피자 반죽)

 

(A). ¾ C   warm water  

    1½ t.s.    yeast

 

 

(B) 2 C    flour

     1 t.s.   salt

 

(C)  2 t.s.   olive oil

 

 

 

 

1.In a small bowl, stir together water and yeast until dissolved.

 

2. In a large bowl shift flour and add salt. 

   Add a little bit at the time several times, and mix together

   until a soft dough forms.

   (or use a blender or food processor)

 

   Add olive oil and mix well for 10 minutes.

   Place the dough into a large bowl and cover with plastic,

   then let it sit on a warm place for 1 – 1½ hours.

  

 

3. Sprinkle flour lightly on the kneading board by hand.

   Make kneading dough  into a long shape and cut into

   2 pieces. 

   While preparing the topping, place the dough in a covered

   container.

 

   Knead the dough into a round and flat shape by hand.

   Stretch the dough into a 9 or 12 inch round shape.

   Size: 9 inch round (=22.5 cm) or 12 inch (=30 cm)

   Thickness:  make thin or thick crust

 

4. Add tomato pizza sauce,  mozzarella cheese, pepperoni,

   bufala cheese, chili oil, fresh basil leaves etc.

 

5. Preheat oven at 500°F (=260 °C) and bake for 7 minutes

   until cheese is melted and crust is nicely brown.


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