12/23/2020

Cabbage and Smoked Sausage (호배추와 훈제 소시지)

Hungary , Polish, Russian, Czech, Irish, Wisconsin.

German (Kohlsuppe / German Cabbage Soup-similar dish)

American Cuisine (양식)






 Cabbage and Smoked Sausage (호배추와 훈제 소시지)

American Cuisine (양식)


(A). 1 Polska Kielbasa smoked sausage(14 oz)

 

(B) 2 T.S.    vegetable oil

   2 T.S.    minced garlic

 

1           onion – chopped into small pieces

 

(C) ½    cabbage – cut into small pieces, 1½ " x 1½ " (4 cm x 4 cm)

   1    large potato – cut into bite size pieces

       carrot  - sliced

   1½ t.s.   salt

   crushed black pepper   dash

   1½ T.S    olive oil

   1½  T.S.    balsamic vinegar

   ½ C    water

 



1.Preheat oven bake 375 °F  (190°C).

 

2. Grease a casserole dish with butter.

 

3. Cut the sausage into ½ inch(1 cm) pieces.

   Put sausage into frying pan and cook for 5 minutes at

   medium heat.   Remove and place in paper toweled dish

   and drain the fat.

 

4. In a clean frying pan, put in oil and garlic and stir well at

   medium heat.   Add onion and stir until light brown.

   Add sausage (#3), and stir together.

 

5. Add ingredients (C) and toss together.

 

6. Place all from #5 into the casserole dish.

 

7. Cover and bake at 375°F (190°C) for 45 minutes.    



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호배추와 훈제 소시지  (Cabbage and Smoked Sausage)

헝가리, 폴랜드, 러시아, 체코, 아일랜드, 위스컨신.

독일 (Kohlsuppe / 호배추 스프-비슷한 요리)

American Cuisine (양식)


 

 

(A). 소시지 (Polska Kielbasa smoked sausage, 14 oz) 1

 

(B) 식용유   2 T.S.   

   다진 마늘   2 T.S.   

 

   양파  2  –  작게 썬다

 

(C) 호배추   ½ – 1½ ” x 1½ “ (4 cm x 4 cm)

   커다란 감자    1 작게 썬다

   당근     ⅓ 작게 썬다 

   소금   1½ t.s. 

  통후추 -갈아서 약간

  올리브유   1½ T.S   

  발사믹 식초     1½  T.S.   

     ½ C   

 

 

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1. 오븐은 190°C (375 °F) 예열한다.

 

2. 캐서럴 접시는 버터를 골고루 발라 준다.

 

3. 소시지는 ½ 인치 (1cm) 잘라 준다.

   소시지는 후라이팬에 넣고 중불에서 5분간 볶는다.

   소시지는 종이 타올 위에 얹어 기름기를 준다.

 

 

4. 깨끗한 후라이 팬에 식용유를 2 T.S. 넣고 다진 마늘을 넣고

   중불에서 볶아 준다.

   여기에 작게 다진 양파를 넣고 갈색이 될때 까지 볶아 준다.

   여기에 소시지 (#3) 넣고 같이 볶아 준다.

 

5. 여기에 (C)재료를 넣고 같이 섞어 준다.

 

6. 이것을 모두 카세롤 접시에 넣는다.

 

7. 뚜껑을 덮고,  bake, 190°C ( 375°F) 45분간 굽는다.

 



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