Cabbage and Smoked Sausage (호배추와 훈제 소시지)
Hungary , Polish, Russian,
Czech, Irish, Wisconsin.
German (Kohlsuppe / German
Cabbage Soup-similar dish)
American Cuisine (양식)
American Cuisine (양식)
(A). 1 Polska Kielbasa smoked
sausage(14 oz)
(B) 2 T.S. vegetable oil
2 T.S.
minced garlic
1
onion – chopped into small pieces
(C) ½
cabbage – cut into small pieces, 1½ " x 1½ " (4 cm x 4 cm)
1 large
potato – cut into bite size pieces
⅓ carrot - sliced
1½ t.s.
salt
crushed black pepper
dash
1½ T.S olive oil
1½ T.S.
balsamic vinegar
½ C water
1.Preheat oven bake 375
°F (190°C).
2. Grease a casserole dish
with butter.
3. Cut the sausage into ½
inch(1 cm) pieces.
Put sausage into frying pan and cook for 5
minutes at
medium heat. Remove and place in paper toweled dish
and drain the fat.
4. In a clean frying pan, put
in oil and garlic and stir well at
medium heat. Add onion and stir until light brown.
Add sausage (#3), and stir together.
5. Add ingredients (C) and
toss together.
6. Place all from #5 into the casserole
dish.
7. Cover and bake at 375°F
(190°C) for 45 minutes.
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호배추와 훈제 소시지 (Cabbage
and Smoked Sausage)
헝가리, 폴랜드, 러시아, 체코, 아일랜드, 위스컨신.
독일 (Kohlsuppe / 호배추 스프-비슷한 요리)
American Cuisine (양식)
(A). 소시지 (Polska
Kielbasa smoked sausage, 14 oz) 1 봉
(B) 식용유 2 T.S.
다진 마늘 2 T.S.
양파 2 개 – 작게 썬다
(C) 호배추 ½ 개 – 1½ ” x 1½ “ (4 cm x 4 cm)
커다란 감자 1개 – 작게 썬다
당근 ⅓ 개 – 작게 썬다
소금 1½ t.s.
통후추 -갈아서 약간
올리브유 1½ T.S
발사믹 식초 1½ T.S.
물 ½
C
1. 오븐은 190°C (375
°F) 로
예열한다.
2. 캐서럴 접시는 버터를 골고루 발라 준다.
3. 소시지는 ½ 인치 (1cm)로 잘라 준다.
소시지는 후라이팬에 넣고 중불에서 5분간 볶는다.
소시지는 종이 타올 위에 얹어 기름기를 빼 준다.
4. 깨끗한 후라이 팬에 식용유를 2 T.S.
넣고 다진 마늘을 넣고
중불에서 볶아 준다.
여기에 작게 다진 양파를 넣고 갈색이 될때 까지 볶아 준다.
여기에 소시지 (#3)을 넣고 같이 볶아 준다.
5. 여기에 (C)재료를 넣고 같이 섞어 준다.
6. 이것을 모두 카세롤 접시에 넣는다.
7. 뚜껑을 덮고, bake, 190°C ( 375°F)로 45분간 굽는다.
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