7/09/2020


Tomato Salad (토마토 살라드)
Italian Cuisine (이태리 요리)





Tomato Salad (토마토 살라드)
Italian Cuisine (이태리 요리)


(A).¼ C  water

   1 T.S.   balsamic vinegar
   1 T.S.   white vinegar
   ¼ C   olive oil
   1 t.s.   sugar
   ½ t.s. salt
   ¼ t.s. crushed black pepper
   1 T.S.    fresh parsley - chopped
   1 T.S.    fresh basil – chopped

(B) 3    tomatoes – cut into 8 equal weighs
   ½ onion – shred thinly
   optional: 1 cucumber – slice round thinly





1.In a large bowl, mix well ingredients (A).

2. Add vegetables and toss well.

3. Cover bowl and place in refrigerator for at least 2 hours,
   then serve.




                                          ***************** 


토마토 살라드 (Tomato Salad)  
이태리 요리 (Italian Cuisine)


(A).   ¼ C 
   발사믹 식초   1 T.S.  
   식초    1 T.S.  
   올리브유    ¼ C  
   설탕    1 t.s.  
   소금   ½ t.s.
   통후추   ¼ t.s.
   파슬ㄹ리    1 T.S. –  다잔
   바질   1 T.S.  –  다잔

(B) 토마토   3 - 8개로 자른다.
   양파 ½ 얇게 친다.  
   optional: 오이  1 동그랗게 썬다.




1.커다란 그릇에 재료 (A) 모두 넣고 섞어 준다.


2.  야채를 같이 넣고 섞어 준다.


3. 커버 한후 냉장고에 적어도 2 시간 이상 넣었다가
   놓는다.





 































                               

댓글 없음:

댓글 쓰기