7/17/2020


Chilled Watermelon Soup (냉 수박 스프)
American Cuisine (양식)







Chilled Watermelon Soup (냉 수박 스프)
American Cuisine (양식)


   4 T.S.    lemon juice 
   1 apple - peel off skin
   1 T.S.    fresh mint
   1 C    plain yogurt
   1 C    sour cream
   1 T.S.    honey
   salt - dash
   white pepper – dash
 
Garnish:
   12    watermelon balls  
   fresh mint leaves
 
 
 
 
1.Blend ingredients (A) in a blender until smooth.
   Cover and refrigerate for at least 2 hours before serving.

2. Garnish and serve.



                            *************


냉 수박 스프 (Chilled Watermelon Soup)
양식 (American Cuisine)

(A). 수박 - 씨 빼고 작게 자른 것   4 C   
   레몬 주스    4 T.S.   
   사과 1 - 껍질을 벗긴다
   민트   1 T.S.
   플레인 요구르트    1 C   
   싸워 크림    1 C   
      1 T.S.   
   소금   약간  
   흰 후추 약간   
 
장식용:
   수박 동그랗게 판 것   12      
   민트/박하 잎
 
 
 
1.(A) 재료를 모두 블랜더에 넣고 곱게 간다.
   뚜껑을 덮어 냉장고에 적어도 2 시간 이상 넣어 둔다.

2. 위에 장식하고 내 놓는다.





































                                                          ***********









댓글 없음:

댓글 쓰기