Cold Strawberry
Soup (차가운 딸기 스프)
American
Cuisine (양식), Soup or
Appetizer
Cold Strawberry
Soup (차가운 딸기 스프)
American
Cuisine (양식)
(A). 2 C strawberries or frozen
1 C vanilla yogurt or sour cream
3 T.S. orange juice
1 T.S. lemon juice
1 T.S. sugar
salt - dash
(B) Each serving garnish:
1 T.S. yogurt
1 mint leaf
1
sliced strawberry
1.In a blender, combine ingredients
(A), blend well and chill
for at least 2 hours or overnight.
2.Garnish each
serving with ingredients (B).
***************
차가운 딸기 스프 (Cold Strawberry Soup)
양식 (American Cuisine)
(A).딸기 또는 냉동 딸기 2 C
바닐라 요쿠르트 또는 싸워 크림 1½
C
오랜지 주스 3 T.S.
레몬 주스 1 T.S.
설탕 1
T.S.
소금 약간
(B)요쿠르트 1 T.S.
민트 잎
딸기 1개
1.블랜더에 (A) 재료 모두 넣고 곱게 간다.
2 시간 이상 또는 하루 밤을 냉장고에 넣어 차게 둔다.
2. 스프 그릇에 담고
요쿠르트 1 스푼
놓고 딸기, 민트로 장식한다.
******************
***********
댓글 없음:
댓글 쓰기