7/07/2020


Cold Strawberry Soup (차가운 딸기 스프)
American Cuisine (양식),  Soup or Appetizer







Cold Strawberry Soup (차가운 딸기 스프)
American Cuisine (양식)


(A). 2 C   strawberries or frozen

  1 C     vanilla yogurt  or  sour cream
3 T.S.   orange juice
1 T.S.   lemon juice
1 T.S.   sugar
salt - dash

(B)   Each serving garnish:
       1 T.S. yogurt
1 mint leaf
1      sliced strawberry


1.In a blender, combine ingredients (A), blend well and chill
for at least 2 hours or overnight.

2.Garnish each serving with ingredients (B).



                          ***************



차가운 딸기 스프  (Cold Strawberry Soup)
양식 (American Cuisine)


 (A).딸기 또는 냉동 딸기   2 C
    바닐라 요쿠르트 또는 싸워 크림   1½  C 
   오랜지 주스     3 T.S. 
   레몬 주스     1 T.S.
   설탕     1  T.S.
   소금 약간

(B)요쿠르트   1 T.S.
   민트 잎
   딸기 1



1.블랜더에 (A) 재료 모두 넣고 곱게 간다.
    2 시간 이상 또는 하루 밤을 냉장고에 넣어  차게 둔다.

2. 스프 그릇에 담고
   요쿠르트 1 스푼 놓고 딸기, 민트로 장식한다.


                              ******************


















***********








댓글 없음:

댓글 쓰기