Muffin with Sausage Sauce (머핀과 소시지 소스) - Breakfast
American Cuisine (양식)
Muffin with Sausage Sauce (머핀과 소시지 소스) - Breakfast
American Cuisine (양식)
American Cuisine (양식)
(A).1 pork sausage –
Bob Evans
½ stick butter
(B). 1 can
cream of mushroom / Campbell soup
1 can cream of chicken soup / Campbell soup
¼ C water
(C) Preheat oven to bake
at 375 °F.
1 Pillsberry
Buttermilk Big Biscuits (16.3 oz)
1.Fry sausage and butter
in medium size pot under medium heat.
Use a strainer and drain all of the juice (=fat).
Put
cooked sausage into the same pot.
2. Mix ingredients (B) together
and stir well.
Cook for 5 min more and stir well.
Serve
with biscuit.
3. Bake biscuits as directed
on the package.
Cut the biscuits into small pieces by hand and pour the
sauce on top of the biscuit pieces and eat.
**************
(A).돼지고기 소시지
1개 – Bob Evans
버터 ½ 개
(B). 크림 버섯 스프 깡통 1개 - Campbell soup
크림 닭 스프 깡통 1개 - Campbell soup
물 ¼ C
(C) 오븐은375 °F. (190° C)로 예열 한다.
필즈베리 버터밀크 (Pillsberry Buttermilk)비스켓 1개(16.3 oz)
3. 비스켓은 설명대로 따라 굽는다.
머핀과 소시지 소스(Muffin with Sausage Sauce) -아침,Breakfast
양식 (American Cuisine)
버터 ½ 개
(B). 크림 버섯 스프 깡통 1개 - Campbell soup
크림 닭 스프 깡통 1개 - Campbell soup
물 ¼ C
(C) 오븐은375 °F. (190° C)로 예열 한다.
필즈베리 버터밀크 (Pillsberry Buttermilk)비스켓 1개(16.3 oz)
1.중간 냄비에 소시지와 버터를
넣고 중불에서 볶는다.
소시지가 다
익었으면 모두
채에 받쳐 기름을 모두
걸러 준다.
채에 받친 소시지는 다시
냄비에 넣는다.
2. 여기에 (B) 재료를 넣고 잘 섞어 주면서 5분간 더 끓인다.
3. 비스켓은 설명대로 따라 굽는다.
4. 비스켓은 손으로
먹기 좋은 크기로 잘라
접시에 놓고
소시지 소스를
얹어 먹는다.
댓글 없음:
댓글 쓰기