1/22/2020


Muffin with Sausage Sauce (머핀과 소시지 소스 - Breakfast
American Cuisine (양식)
 
 
 
 
 
  
Muffin with Sausage Sauce (머핀과 소시지 소스 - Breakfast
American Cuisine (양식)

 
(A).1 pork sausage – Bob Evans
      ½ stick butter
 
(B). 1   can cream of mushroom /  Campbell soup
       1   can cream of chicken soup / Campbell soup
       ¼ C   water 
 
(C) Preheat oven to bake at 375 °F.
       1  Pillsberry Buttermilk Big Biscuits (16.3 oz)
 
 

 
1.Fry sausage and butter in medium size pot under medium heat.
      Stir until sausage is cooked well.
      Use a strainer and drain all of the juice (=fat).
      Put cooked sausage into the same pot.
 
2. Mix ingredients (B) together and stir well.
    Cook for 5 min more and stir well.
      Serve with biscuit.
 
3. Bake biscuits as directed on the package.
 
    Cut the biscuits into  small pieces by hand and pour  the 

    sauce on top of the biscuit pieces and eat.

 
                                           **************

 
머핀과 소시지 소스(Muffin with Sausage Sauce) -아침,Breakfast
양식 (American Cuisine)
 
(A).돼지고기 소시지   1 – Bob Evans

       버터 ½           

(B). 크림 버섯 스프    깡통 1 - Campbell soup
       크림 스프  깡통 1 - Campbell soup
         ¼ C 

(C) 오븐은375 °F. (190° C) 예열 한다.
      필즈베리 버터밀크 (Pillsberry Buttermilk)비스켓 1(16.3 oz)

 

 

1.중간 냄비에 소시지와 버터를 넣고 중불에서 볶는다.
    소시지가 익었으면 모두 채에 받쳐 기름을 모두 걸러 준다.
    채에 받친 소시지는 다시 냄비에 넣는다. 

2. 여기에 (B) 재료를 넣고 섞어 주면서 5분간 끓인다.

3. 비스켓은 설명대로 따라 굽는다. 

4. 비스켓은 손으로 먹기 좋은 크기로 잘라 접시에 놓고
    소시지 소스를 얹어 먹는다.






 













 
 
 









 



 


 

 


 
 

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