간 마늘 저장법 (How to store minced garlic)
간 마늘 저장법 (How to store minced garlic)
1.마늘은 까서 물에 씻어 물기를 말린다
올리브유 1 t.s. 을 넣고 곱게 간다.
3. 이것을 냉동용 비닐백에 넣고 공기를 빼고 편편하게
한다.
여러 개의 비닐백에 넣은 간마늘을 커다란 비닐백에
한번 더 싸서 냉동 시킨다.
4. 얼린 간마늘을 1개 꺼내어 실온에 2 분만 놓아 둔후
작은 크기로 잘라 준다.
마늘 색도 변하지 않고 간편하게 쓸 수 있다.
1 t.s. olive oil
and chopped them finely.
3. Fill into
quart size freezer plastic bags with the chopped
garlic, remove all air and flatten.
Place these bags into a larger plastic bag and freeze.
4. When ready to use take out one bag the frozen minced
garlic and leave for 2 minutes at room temperature.
Crack the frozen garlic into smaller pieces within the bag.
간 마늘 저장법 (How to store minced garlic)
1.마늘은 까서 물에 씻어 물기를 말린다
2. 분쇄기 (Food Processor)에 마늘을 넣고
설탕 ¼ t.s.올리브유 1 t.s. 을 넣고 곱게 간다.
한번 더 싸서 냉동 시킨다.
5. 이것을 피클 병에 (얼려도 깨지지 않는다) 넣고 냉동에
넣고 쓸때마다 1 조각씩
꺼내 쓰면마늘 색도 변하지 않고 간편하게 쓸 수 있다.
How to store minced garlic (간마늘 저장법)
1. Clean
garlic cloves with water and dry them.
2. Put
garlic cloves into a Food Processor.
Add ¼ t.s.
sugar1 t.s. olive oil
and chopped them finely.
Place these bags into a larger plastic bag and freeze.
4. When ready to use take out one bag the frozen minced
garlic and leave for 2 minutes at room temperature.
Crack the frozen garlic into smaller pieces within the bag.
5. Put
into a pickling jar(it won’t break when frozen).
Whenever you need to take out a piece, then
the color of the garlic will not to change and the
very
convenient to use.
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