1/11/2020

간 마늘 저장법 (How to store minced garlic)







 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

간 마늘 저장법 (How to store minced garlic) 
1.마늘은 까서 물에 씻어 물기를 말린다

2. 분쇄기 (Food Processor)에 마늘을 넣고
   설탕 ¼ t.s.
   올리브유  1 t.s. 을 넣고 곱게 간다.

 3. 이것을 냉동용 비닐백에 넣고 공기를 빼고 편편하게 한다.
   여러 개의 비닐백에 넣은 간마늘을  커다란 비닐백에
   한번 더 싸서 냉동 시킨다.

 4. 얼린 간마늘을 1개 꺼내어 실온에 2 분만 놓아 둔후
   작은 크기로 잘라 준다.

5. 이것을 피클 병에 (얼려도 깨지지 않는다) 넣고 냉동에
   넣고 쓸때마다 1 조각씩 꺼내 쓰면
   마늘 색도 변하지 않고 간편하게 쓸 수 있다.






How to store minced garlic (간마늘 저장법)



     1.    Clean garlic cloves with water and dry them.

 2.    Put garlic cloves into a Food Processor.
              Add     ¼ t.s. sugar
                         1 t.s. olive oil   
                          and chopped them finely.

      3.    Fill into quart size freezer plastic bags with the chopped
              garlic, remove all air and flatten.
              Place these bags into a larger plastic bag and freeze.

          4.    When ready to use take out one bag the frozen minced
              garlic and leave for 2 minutes at room temperature.
              Crack the frozen garlic into smaller pieces within the bag. 


      5.    Put into a pickling jar(it won’t break when frozen).
         Whenever you need to take out a piece, then
         the color of the garlic will not to change and the very
         convenient to use.

 







 
 



 










 
 
 
 
 
 


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