2/14/2022

 Stir Fry Smoked Sausage and Tortellini

(훈제 소세지와  토텔리니 볶음)

Italian Cuisine (이태리 요리)





Stir Fry Smoked Sausage and Tortellini

(훈제 소세지와  토텔리니 볶음)

Italian Cuisine (이태리 요리)


(A) 2 T.S.    oil or olive oil

   1    onion – small diced

    1 T.S.    minced garlic

 

(B)  1 T.S.    tomato paste

   1 package (14 oz)    Hillshire Farm smoked sausages,

                                    (or Johnsonville smoke sausage)

 

(C) 1 can (28 oz)     diced tomatoes

   2 C    chicken or beef soup stock

   1 t.s. basil

   3 t.s.    parsley

   1 t.s.    salt

   ¼ t.s.     pepper

 

(D)    1 package (9 oz)    fresh 3-cheese tortellini

 

(E) 2 C   baby spinach

   1 T.S.    parmesan cheese.

 

 

 

 

 

1. In a large pot, heat oil.

   Sauté onion and garlic until onion is soft at medium heat

    for 5 minutes.

 

2.  Add tomato paste.  Cut smoke sausages into ¼ inch

   round slices and add them, then cook for 3 minutes.

 

3. Add ingredients (C) and bring to a boil, then reduce heat

   and simmer for 5 minutes.

 

Optional: Until here, you can make this in advance of

                serving.

 

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4. Heat again.  Add  cheese tortellini and cover, then cook

   for 5 minutes at medium heat, then  add baby spinach

   then cover and cook for 2 minutes more.

 

5. Serve with a sprinkle of parmesan cheese.

 

 

(If you would like to make this as a soup, you can add

   4 C chicken stock instead of 2 C of chicken stock.)

 

 

-        From Hillshire Farm ® -

 



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소세지와 토텔리니 볶음

(Stir Fry Smoked Sausage and Tortellini)

이태리 요리 (Italian Cuisine)


(A) 식용유나 올리브유     2 T.S.    

   작은 양파    1 잘게 다진다   

   다진 마늘     1 T.S.   

 

(B)  토마토  페이스트   1 T.S.   

   힐샤이어 훈제 소시지 (Hillshire Farm smoked sausages)    

    1봉지  (14 oz)    

    (또는 존슨빌 훈제 소시지 / Johnsonville smoke sausage)

 

(C) 토마토 썰은    1 깡통 (28 oz)     

  육수 또는 소고기 육수     2 C    

  바질 가루     1 t.s.

  파슬리 가루    3 t.s.   

  소금    1 t.s.   

  후추    ¼ t.s.    

 

(D)  3 종류의 치즈 토텔리니   1 봉지  (9 oz)   

 

(E) 작은 시금치   2 C  

   파마산 치즈   1 T.S.   

 

 

 

1. 커다란 냄비에 식용유를 넣고 아주 작게 썰은 양파, 다진

   마늘을 넣고 중불에서 5 분간 볶는다.

 

2.  여기에 토마토 페이스트와  소시지를 ¼ inch (=0.6 cm)

   두께로 동그랗게 것을 같이 넣고 섞어 준다.

   중불에서  3 동안 볶아 준다.

 

3. 여기에 (C) 재료를 넣고, 중불에서   5 분간 끓인다.

 

Optional: 여기 까지 미리 만들어 두었다가 먹기 전에 다음

                순서 대로 만들면 편리 하다.

 

 

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4. 다시 뜨겁게 끓이고, 여기에 토텔리니를 넣고 중불에서

   뚜껑을 닫고 5분간 끓인다.

   여기에 작은 시금치를 넣고 2 분간 볶아 준다.

 

5. 파마산 치즈를 위에 뿌려서 놓는다.

 

   (만약 볶음 대신 스프로 먹고 싶을 때에는 닭육수를 2 C

   대신 4 C 넣으면 된다.)

 

 

-        From Hillshire Farm ®  레시피 -

 


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