Clams with Garlic Sauce (조개와 마늘 소스)
American Cuisine (양식)
Clams with Garlic Sauce (조개와 마늘 소스)
American Cuisine (양식)
½ onion - diced small
(B) ½ stick butter
(C) ½ C dry white wine
½ t.s. cayenne pepper (or red pepper powder)
½ T.S. parsley flake
1 t.s. basil flake
½ T.S. crushed red pepper
salt – dash
white pepper – dash
1 green pepper – diced small
1 red pepper – diced small
(water + 1 T.S. salt)
2. Put oil in a skillet and saute the garlic and onion until
soft, under medium heat.
3. Add
butter and stir.
4.
Add ingredients (C) and stir and cook for 5 minutes.
Add clams and lemon juice.
Toss and stir then cover and cook for 5 minutes until all clams
are opened.
조개와 마늘 소스 (Clams with Garlic Sauce)
양식 (American Cuisine)
(A).식용유 2 T.S.
으깬 마늘 6개
양파 ½ 개 - 잘게 썬다.
(cayenne pepper / 고추가루를 대신 써도 됨)
파슬리 ½ T.S.
바즐 1 t.s.
굵은 씨 고추가루 ½ T.S.
소금 약간
흰 후추 약간
청양고추 1개 – 잘게 다진다
빨간 고추 1 개 – 잘게 다진다
American Cuisine (양식)
Clams with Garlic Sauce (조개와 마늘 소스)
American Cuisine (양식)
(A).2
T.S. oil
6
cloves - crushed ½ onion - diced small
(B) ½ stick butter
(C) ½ C dry white wine
½ t.s. cayenne pepper (or red pepper powder)
½ T.S. parsley flake
1 t.s. basil flake
½ T.S. crushed red pepper
salt – dash
white pepper – dash
1 green pepper – diced small
1 red pepper – diced small
(D) 2 lb little neck clams
2
T.S. lemon juice (water + 1 T.S. salt)
2. Put oil in a skillet and saute the garlic and onion until
soft, under medium heat.
Toss and stir then cover and cook for 5 minutes until all clams
are opened.
You can make this the same way using small clams
or mussels.
조개와 마늘 소스 (Clams with Garlic Sauce)
양식 (American Cuisine)
(A).식용유 2 T.S.
으깬 마늘 6개
양파 ½ 개 - 잘게 썬다.
(B) 버터 4 T.S.
(C) 드라이 화이트 와인 ½ C
카이엔 고추 가루 ½ t.s. (cayenne pepper / 고추가루를 대신 써도 됨)
파슬리 ½ T.S.
바즐 1 t.s.
굵은 씨 고추가루 ½ T.S.
소금 약간
흰 후추 약간
청양고추 1개 – 잘게 다진다
빨간 고추 1 개 – 잘게 다진다
(D) 조개 2 파운드
레몬 주스 2 T.S.
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