American Cuisine (양식)
American Cuisine (양식)
(A).1 C brown
Sugar
4 T.S. cornstarch2 t.s. dry mustard
2½ C water
4 T.S. lemon juice
(B) 1 C raisin
1.Mix ingredients (A) in 1 Q sauce pan.
2. Mix well and cook for
10 minutes at medium heay.
2. Add raisins cook over
medium heat for 5 minutes.
Stirring constantly until mixture boils.***********
양식 (American Cuisine)
(A).흑설탕 1 C
머스타드 가루 2 t.s.
(없으면 그냥 머스타드를 대신 사용해도 됨)
물 2½ C
레몬쥬스 4 T.S.
(B) 건포도 1 C
1.(A) 재료를 작은 냄비에
같이 섞어 중불로 끓이며
10분간 잘 저어 준다.
2. 여기에 건포도를 넣고 5분간 더 저어 준다.
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Ham:
Use most delicious and ready cooked “Honey Baked Ham”.
Wrap foil around the ham and bake 250°F oven for
30 minutes.
It is tradition to eat turkey or ham
at Easter,
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Use most delicious and ready cooked “Honey Baked Ham”.
Wrap foil around the ham and bake 250°F oven for
30 minutes.
Or
When you use regular
ham, cut ham ⅕ inch
deep cut as
diamond shape.
Mix well honey, mustard and brown sugar and
rub this
mixture on top of the ham.
Pace cloves on every
diamond cut corner.
Cover with heavy foil twice and seal tight.
Cook in 375°F (=190°C) oven 1 hour or more.
(depending on the size of the ham)
Thanksgiving Day, Christmas or other special days
in America.
Raisin Sauce is the best compliment with ham.
햄은 가장 맛이 있고, 이미 익혀낸 “Honey Baked
Ham”은
호일로 잘 싸고, 오븐 250°F도로 30분간 구어 낸다.
또는
그냥 Ham을 사용 할 때엔 햄 겉표면에 모두에 다이야몬드
칼집을 내고, 위에 꿀 + 머스타드 + 흑설탕을 잘 배합해서
골고루 햄에 발라 준 후, 칼집낸 코너 마다 clove를
박아 준후, 두꺼운
호일로 2번 싸서 오븐에 넣고
(햄 크기에 따라 구어 내는 시간이 길어 진다.)
(미국에선 Easter, Thanksgiving day, Christmas엔
Turkey와 같이 Serve 하던지, Ham 요리만 내 놓던지
한다.
건포도 소스는 Ham과 가장 잘 맞는 Sauce 이다)
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