1/29/2012

Bake Cheddar Bread (체다 치즈 조각 빵)-Appetizer

Bake Cheddar Bread 
(체다 치즈 조각 )Appetizer
양식 / American Cuisine



Bake Cheddar Bread (체다 치즈 조각 ) - Appetizer
양식 / American Cuisine 


                                                  - Beolnara / 별나라  -











(A). 1  french bread or Italian bread cubes
Cut bread into 1 1/2 inch cubes.

 (B) 2  sticks butter
2  (3 oz)  cream cheese
8 oz  shredded sharp cheddar cheese
4 egg whites - beaten stiff


1. Cut Bread into 1 1/2 inch cubes.

 2. Melt cheeses and butter in double boiler.

 3. Mix in beaten egg white.

 4. Dip bread cubes into cheese sauce using a toothpick.
Do not over drip the  bread.
Place on ungreased cookie sheet.

 5a.  Bake at 450 for 8 minutes.


or

5b.  Place a vinyl sheet over the  cookie sheet and freeze it.
After frozen, remove individual cubes from cookie sheet, put them into freezer bag and put back into the freezer until ready to use.

6. Preheat 450. oven.
Place on ungreased cookie sheet and bake 450 for 8 minutes


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체다 치즈 조각 (Bake Cheddar Bread) Appetizer
양식 / American Cuisine 


                                            - 별나라 -


(A). 이태리 1 -

 (B) 버터 2
크림치즈 6 oz
체다치즈  8 oz
계란 흰자 4 거품을 낸다


1. 빵을 1 1/2 인치 평방으로 자른.

2. 이중 냄비 밑엔 냄비의 1/3 정도 물을 넣고  끓인후,
치즈와 버터는 이중냄비에 넣고 계속 데운다.

3. 여기에 거품을 계란흰자를 넣고
모두 녹을때 까지 저어준다.

4. 요지로 조각을 하나씩 집어  치즈 소스에 넣어,
소스가 흐르지 않게 빵에 소스를 씌운다.

5a. 오븐은 미리 켜서 450도가 되게 한후
450 오븐에 넣어 8분간 구어 낸다.


또는

5b. . 요지로 조각을 하나씩 집어  치즈 소스에 담갔다가
쿠키 팬에 비니루를 깔고 그위에 놓는다.
소스가 흐르지 않게 빵에 소스를 씌운다.
냉동고에 넣어 얼린   얼은 것은 비닐백에 넣어 냉동고에
보관하였다가 꺼내서 굽는다.

6. 오븐은 미리 켜서 450도가 되게 한후
450 오븐에 넣어 8분간 구어 낸다.


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