양파 절임 (Pickled Onion)
일식 ( Japanese Cuisine)
양파
절임 (Pickled Onion)
일식 ( Japanese Cuisine)
(A).양파 큰 것 1 개
일본 식초 4 T.S.
고운 천일염 2 t.s.
설탕 2 t.s.
(B) 다시마 1 조각
1.양파는 채 썰어 병에 넣는다.
2. 일본 단촛물을 만들어 위에 부어 주고1 시간 이상 놓아 둔다.
***************
Pickled Onion (양파 절임)
Japanese Cuisine (일식)
(A).1 large onion
4 T.S. Japanese Vinegar
2 t.s. sea salt
2 t.s. sugar
(B) 1 piece Kelp
1.Shred onion and put into a jar.
2. Make “Sushi Rice Seasoning”
with ingredients (A)
and pour on top of onion, then let it sit over 1 hour.
***************
***************
댓글 없음:
댓글 쓰기