3/21/2023

 양파 절임 (Pickled Onion)

일식 ( Japanese Cuisine) 







양파 절임 (Pickled Onion)

일식 ( Japanese Cuisine)


(A).양파    1

   일본 식초    4 T.S.

   고운 천일염    2 t.s.

   설탕    2 t.s.

 

(B) 다시마    1 조각

 

 

 

1.양파는 썰어 병에 넣는다.

2. 일본 단촛물을 만들어 위에 부어 주고1 시간 이상 놓아 둔다.

 

  

                                        ***************


Pickled Onion   (양파 절임)

Japanese Cuisine  (일식)


 

(A).1    large onion

   4 T.S.   Japanese Vinegar

   2 t.s.     sea salt

   2 t.s.   sugar

 

(B) 1 piece Kelp

 

 

 

1.Shred onion and put into a jar.

 

2. Make “Sushi Rice Seasoning” with ingredients (A)

   and pour on top of onion, then let it sit over 1 hour.

 

  

 

 

 

 


                                              ***************












**************






*****************








                                        ***************




댓글 없음:

댓글 쓰기