8/14/2021

 Asparagus Wrapped with Prosciutto

(아스파라가스 프로슈토로 말이)

American Cuisine (양식)

 




Asparagus Wrapped with Prosciutto

(아스파라거스 프로슈토 말이)

American Cuisine (양식)

 

 

(A).1 pkg. (20)  asparagus

   1 t.s.    salt

 

(B) 2 T.S  fresh basil (or ½ T.S. dry basil)

   1 t.s.  orange peel, zest

   ½ t.s.  salt

   ¼ t.s.  pepper

   2  minced garlic cloves

   1 T.S. parsley

   3 T.S.    olive oil

 

(C) 1 lb    thin sliced prosciutto

   2½ oz    soft - fresh goat cheese - room temperature

   (or use cream cheese, provolone cheese)

 


 

 

1.Cook asparagus in large pot of boiling water,

   add 1 t.s.  salt for 5 - 7 minutes.

   Rinse with cold water and rain well.

 

2. Put all ingredients into a zip lock bag, shake it and put in

   the refrigerator overnight.

 

3. Drain well.

 

4.Spread cheese on top of prosciutto and asparagus and

   roll it tightly.

 

 

                         ************



아스파라거스 프로슈토 말이

(Asparagus Wrapped with Prosciutto)

양식(American Cuisine)

 

(A).아스파라거스   1 pkg. (20)

   소금   1 t.s.  

 

(B) 바질   2 T.S (또는 바질 가루  ½ T.S.)

   오래지 껍질 갈은   1 t.s. 

   소금   ½ t.s. 

   후추   ¼ t.s.

   다진 마늘   2 

   파슬리   1 T.S.

   올리브유   3 T.S.    

 

(C) 얇게 썰은 프로슈토   1 lb    

   실온의 부드러운 염소치즈   2½ oz    

   (또는 크림치즈, 프로볼로네 치즈를 사용해도 )

 


 

 

1. 냄비에 물을 담고 소금을 넣고 끓인다.

   아스파라거스를 넣고 5-7분간 데친 건져 찬물에

   헹구어 건져 낸다.

 

2. 비닐 봉지에 아스파라거스와 (B) 재료를 넣고 섞어

   냉장고에 밤새 넣어 둔다.

 

3. 아스파라거스는 채에 받친다.

 

4.프로슈토에 치즈를 깔고 아스파라거스를 놓고 말아 준다.




                              ************
































************







                                       *****************






댓글 없음:

댓글 쓰기