Asparagus Wrapped with Prosciutto
(아스파라가스 프로슈토로 말이)
American Cuisine (양식)
Asparagus Wrapped with Prosciutto
(아스파라거스 프로슈토 말이)
American Cuisine (양식)
(A).1
pkg. (20) asparagus
1 t.s.
salt
(B) 2 T.S
fresh basil (or ½ T.S. dry basil)
1 t.s. orange peel, zest
½ t.s.
salt
¼ t.s. pepper
2 minced
garlic cloves
1 T.S. parsley
3 T.S.
olive oil
(C) 1 lb thin
sliced prosciutto
2½ oz
soft - fresh goat cheese - room temperature
(or use cream cheese, provolone cheese)
1.Cook
asparagus in large pot of boiling water,
add 1 t.s. salt for 5 - 7 minutes.
Rinse with cold water and rain well.
2. Put
all ingredients into a zip lock bag, shake it and put in
the refrigerator overnight.
3. Drain
well.
4.Spread cheese
on top of prosciutto and asparagus and
roll it tightly.
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아스파라거스 프로슈토 말이
(Asparagus Wrapped with
Prosciutto)
양식(American Cuisine)
(A).아스파라거스 1 pkg. (20)
소금 1 t.s.
(B) 바질 잎 2 T.S (또는 바질 가루 ½ T.S.)
오래지 껍질 갈은 것 1 t.s.
소금 ½ t.s.
후추 ¼ t.s.
다진 마늘 2
파슬리 1 T.S.
올리브유 3 T.S.
(C) 얇게 썰은 프로슈토 1
lb
실온의 부드러운 염소치즈 2½ oz
(또는 크림치즈,
프로볼로네 치즈를 사용해도 됨)
1.큰 냄비에 물을 담고 소금을 넣고 끓인다.
아스파라거스를 넣고 5-7분간 데친 후 건져 찬물에
헹구어 건져 낸다.
2. 비닐 봉지에 아스파라거스와 (B)
재료를 넣고 잘 섞어
준 후 냉장고에 밤새 넣어 둔다.
3. 아스파라거스는 채에 받친다.
4.프로슈토에 치즈를 깔고 아스파라거스를 놓고 말아 준다.
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