2/08/2021

 Deviled eggs  (데블드 )

American Cuisine (양식) - Appetizer 





Deviled eggs  (데블드 )

American Cuisine (양식) - Appetizer


(A).6      eggs

 

(B) ¼ C       mayonnaise

   1 t.s.    white vinegar

   1 t.s.     yellow mustard

    t.s.     salt

   white  pepper - dash


(C)   cayenne pepper – dash

 

 

 

1.Place eggs in a single layer in a pan.

   Add 10 C of cold water. 

   Bring to a boil, then turn down the heat to medium heat

   and boil it for 25 minutes.

 

2.Remove from heat and rinse  under cold water.

 

3. Carefully peel eggs and cut in half lengthwise.

   Remove the egg yolks in a medium bowl and mash finely

   until smooth. (or use a hand blender)

 

4. Add ingredients (B) and mix well.

 

5 .Put entire egg mixture in a pastry bag.

 

6 Squeeze the pastry bag and fill each egg white ‘cup’.

 

7. Sprinkle cayenne pepper on egg.



 

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데블드 애그  (Deviled eggs)   

양식 (American Cuisine) - Appetizer


 (A).계란    6


(B) 마요네즈   ¼ C      

   식초   1 t.s.   

   노란 머스타드   1 t.s.    

   소금   ⅛ t.s.    

   후추   조금  

 

(C)   카이언 페퍼 약간

 

 

 

1.냄비에 계란을 줄로 깔아 준다.

   10 C 붓고 불에서 끓이다, 물이 끓기 시작하면

   불로 줄이고 25분간 끓인다.

 

2. 불을 끄고 계란은 건져 찬물에 담근다.

 

3. 계란 껍질은 조심스럽게 길게 반으로 자른다.

   노른자는 꺼내어 그릇에 담고 곱게 으깨 준다.

   (또는 블랜더를 사용한다)

 

4. 여기에 (B) 재료를 모두 넣고 섞는다.

 

5 . 주머니에 이것을 모두 넣는다.

 

6 주머니는 위를 잡고 짜면서 계란 흰자 속에 채워 준다.

 

7.   위에 카이언 페퍼를 아주 약간씩만 뿌려 준다.

 

 

 

 

- From Madelin Micus  -


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