일식의 기본 다시육수
(Japanese Basic Kelp Soup Stock)
일식 (Japanese Cuisine)
일식 (Japanese Cuisine)
다시마 (곰부) 2 조각
물 6C
가다랭어 1 C
1. 처음부터 끝까지 중불로 끓인다.
냄비에 물과 다시마를 넣고 10분간 끓인다.
냄비에 물과 다시마를 넣고 10분간 끓인다.
2. 다시마는 건져 버리고
Japanese Basic Kelp Soup Stock
일식 (Japanese Cuisine)
2 pcs. kelp (Kombu)
6 C water
1 C dried shaved Bonito
1 C dried shaved Bonito
1.Soup Stock has to cook on medium heat
only from beginning until the end.
Put kelp in a pan and cook for 10
minutes.2. Remove the kelp.
3. Add dried shaved Bonito and cook for 2 minutes and remove the Bonito.
댓글 없음:
댓글 쓰기