2/23/2012

일식의 기본, 다시육수(Japanese Basic Kombu Soup Stock)


일식의 기본 다시육수
(Japanese Basic Kelp Soup Stock)
일식 (Japanese Cuisine)
 
 




 
일식의 기본 다시육수
(Japanese Basic Kelp Soup Stock)
일식 (Japanese Cuisine)

    다시마 (곰부) 2 조각

    물    6C
    가다랭어   1 C



1. 처음부터 끝까지 중불로 끓인다.
냄비에 물과 다시마를 넣고 10분간 끓인다.

2. 다시마는 건져 버리고

 3. 가다랭어를 넣고 2분간 끓인다.
가다랭어도 건져 버린다.



Japanese Basic Kelp Soup Stock
(일식의 기본, 다시육수)
일식 (Japanese Cuisine)

    2 pcs.  kelp (Kombu)
    6  C   water
    1   dried shaved Bonito


1.Soup Stock  has to cook on medium heat only from             beginning until the end.
Put kelp in a pan and cook for 10 minutes.

2. Remove the kelp.

3. Add dried shaved Bonito and cook for 2 minutes and  remove the Bonito.






















댓글 없음:

댓글 쓰기