3/27/2020


Fruit Punch for Party (파티 펀치)
American Cuisine (양식)
 
 
                                                                      

 
 

Fruit Punch for Party (파티 펀치)

American Cuisine (양식)
                                       
                                     - 50 - 60 Cups Serving -
 

(A).2 (6oz) cans    concentrated frozen orange juice
     (or 52 oz orange juice)
     2 (6 oz) cans   concentrated frozen lemon juice
     1 large can (14 oz)   crushed pineapple with juice
     1 can (15 oz)    frozen strawberry:
                              (Put in the blender and make juice.)
     optional: you may add any natural fruit juice

(B) 2 litters    ginger-ale
     2 litters    7- up
     ice cubs
     optional: lemon slices,  lime slices
     ***For Adult Party : Add 1 bottle brandy or Liqueur

 



2. Close the container cover and put it in the freezer.

3. Take out from the freezer and cut it into 2- inch cubes with
   a knife.

4. Put the punch cubes into the same container, cover and
   freeze it again.
   Take it out on the day of party.

5. Put the fruit punch cubes into a punch bowl.
   Add ice cubes.
   Add ingredients (B) and mix well.
 
 
 
 
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파티 펀치 (Fruit Punch for Party)
양식 (American Cuisine)
                                     - 50 - 60 Cup Servings -
                                                    
(A).얼린 오랜지 쥬스    깡통 2(2 x 6oz)  
     (또는 오랜지 쥬스   1 (52 oz)
     얼린 레몬 쥬스    깡통 2(2 x 6oz)  
     파인애플 주스  큰것  1 깡통(14 oz)  
     얼린 딸기      깡통 1  (15 oz):
                (블랜더에 넣고 갈아 쥬스로 만든다)

     optional: 어떤 과일 주스를 더 넣어도 좋다.

(B) 진저엘    2 litters
     7- up   2 litters
     얼음
     optional: 얇게 자른 레몬 
                 얇게 자른  라임
     ***어른들 만의 파티: brandy Liqueur 를 섞어도 무방하다.


1.커다란 그릇에 (A) 재료를 모두 넣고 잘 섞어 준다.

2. 뚜껑을 닫고 얼린다.

3. 얼린 것을 꺼내어 칼로 2 인치 크기로 잘라 준후
   다시 그 그릇에 담아 얼린다.
 
4. 파티 날에 꺼내어 펀치 볼에 반만 먼저 넣는다.

5. 여기에 얼음을 넣고 (B) 재료를 넣고 잘 저어 준다.


- From Linda Buck –


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